Vardag

Denna dag har verkligen varit fantastisk.
Efter jag bloggade sist så åkte vi till min farmor och firade lite påsk med min pappas sida av släkten med lite fika och påskäggs jakt.

Vi kusiner på min pappas sida har en tradition att alltid köra kurra gömma under påskfirandet. Spelar ingen roll att de flesta av oss nu är vuxna, vi kör fortfarande varje år.
Detta år kunde André vara med och vi hade otroligt kul som vanligt. Älskar traditioner och vill att André ska växa upp med sin släkt så nära som jag gjort.

När vi väl var hemma igen så lagade vi middag vilket blev potatis gratäng, köttbullar och grönpeppar sås. André somna ganska fort efter middagen mammas lilla tröttfis.
Det blir första natten han sover i egen säng och i eget rum. Han sover i rummet som är precis utanför vårat så han kan lätt ta sig in till oss om han vill.

Nu slappnar Markus och jag av i soffan med ett glas vin. Jag dricker helst black Tower när det gäller vitt vin och bara en bonus att det är veganskt.

Hoppas ni alla haft en underbar dag.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Idag har det varit fullrusch hela förmiddagen.
Började med frukost och sedan begav vi oss mot stan för att handla.
Väl hemma igen så började vi med påskmiddagen och fixade lite med Andrés rum och vårat sovrum.

Efter middagen så vart det påskäggs jakt och lite fotbolls spel ute i trädgården.
André verkar extremt glad över dagen än så länge och nu ska vi ta det lite lugnt och tappa ned lite.

Hade tänkt att lägga upp före och efter bilder på vårat sovrum idag men våra sängbord kommer inte förens nästa vecka så det får bli då dom kommit.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Idag har vi hunnit med massor.
Vart på gymmet, städat, tvättat, möblerat om i Andrés lekrum samt vart på middag hos svärmor.

Middagen var jätte god samt att det var kul att träffa Markus syskon med familj samt hans mamma igen. André har en kusin som är ungefär 1 år äldre än han och dom lekte massor förut idag.
Så kul att se dom ihop och att de leker så bra.

Nu är vi helt slut och André håller på att nattas.
Imorgon blir det fullrusch hela förmiddagen då vi ska iväg till stan och handla saker till sovrummet, sen blir det påsk middag här hemma bara vi i familjen, fixa ordning sovrummet samt påskäggs jakt och därefter fika hos min farmor och farfar.

Hoppas ni alla får en underbar påsk helg.

Jenka

Gillar

Kommentarer