Vardag

Kör mitt sista inlägg för dagen lite tidigare då jag nu känner mig helt förstörd och ligger i sängen och halvt sover. Har ändå fått upp några bra inlägg under dagen.

Det hart vart så mycket bakslag för oss hela början av året så ibland har man lust att bara skita i allt och ge upp. Men vi har lärt oss att så länge Macke och jag håller ihop och så tar vi igenom allt tillsammans. Det är skönt, att jag har en partner som jag kan lite på, älskar enormt och alltid kan finna stöd och trygghet hos.

Nu fick vi igår veta en sak som kommer förändra enormt mycket för oss, kommer inte skriva vad här då det berör Macke och därför inte min ensak att skriva ut. Men blir mycket kämpande och mycket energi som kommer gå åt de närmsta dagarna/veckorna. Sånt som händer i bland och det är bara bita ihop. Ibland kan man ju önska att saker ska gå bättre men det kommer de göra tills slut.

Men nu ska jag sluta med mitt klago inlägg och vila lite. Imorgon kommer det bli en bättre dag, de ska jag allt se till.

Min lilla lunch

André går från bilen efter vi hämtat han från förskolan. (måste verkligen tvätta bilen)

Golv värme i badrummet vilket Lilla Luna tycker enormt mycket om.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Skulle man exempel som jag gör nu skriva ett inlägg om mens, flytningar och svamp i underlivet som är vanliga saker för en kvinna så är det många som genast tänker, skriver och säger fy fan va äcklig hon är osv.

Mens är något som inte är äckligt, det är inget farligt och inget ovanligt. Mens är något en kvinna får normalt var fjärde vecka.
Flytningar är något som en tjej kan få, mer vanligt än de flesta tror. Jag själv har haft problem med flytningar sen jag var ca 12 år och har sedan dess alltid gått med trosskydd varje dag då det blir så mycket. Äckligt? NEJ Konstigt? NEJ utan helt normalt och inget jag skäms över.
Svamp i underlivet har jag haft 2 gånger, troligtvis åkt på det igen men inget att oroa sig allt för mycket för. Ringa till gynekologen för att få det bekräftat och sedan köpa tabletter eller salva på apotek. Olivolja btw är underbart att smörja in i underlivet mot klådan.

Anledningen till att jag skriver detta är för att jag och en väninna pratade igår om att folk är så kritiska mot folk som är öppna om detta och att vi kvinnor fortfarande ska behöva dölja/skämmas över sådant är förjäkligt.

Ju mer vi pratar om det, ju mer öppna vi är om det, ju vanligare kommer det att bli. Det kommer kunna bli ett vardagligt samtals ämne som sex, förhållande, vad man åt till middag osv.

Lova mig att du aldrig Skäms över att du är kvinna och tycker de e pinsamt med de saker du får med det. Vi kvinnor är byggde för att klara av att föda barn, vi påverkas inte lika mycket av förkylning som män. Vi är fantastiska.

Jenka

Gillar

Kommentarer