Mode och skönhet

Här kommer den utlovade bilden på mitt hår.
Vart inte alls nöjd med färgen och kan inte förstå hur de skulle bli så. Köpte en färg som heter Dirty pink och på baksidan där man kan se färgen de kan bli beroende på vilken färg du har i håret innan så såg de ut som en Dirty pink färg för det ljusaste håret vilket jag hade då jag blekt mitt hår blont.

Detta vart dock neon råsa, syns bättre i dagsljus och jag känner mig inte alls bekväm i färgen. Det ska vara en wash out med så hoppas det i alla fall stämmer på det så jag kan bli av med denna förskräckliga färg. Denna färg är ju fin och vissa kan se jätte bra ut i det men ingen färg jag tyckte om på mig.

När denna färg äntligen är ur håret så ska jag köpa en Dirty pink som faktiskt är det och färga en ombre.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Idag tog vi en liten impulsiv resa till busfabriken med lille man.
Vi hade jätte kul och han klättra massor och hade ett stort leende på läpparna. Märkte ännu mer hur enormt duktig han är på att klättra. Dock fick jag mot slutet bara titta på då mina byxor började gå sönder helt plötsligt. Som ur var hade jag en längre stickad tröja på mig.

Passade på att äta lite glass med innan vi åkte hemåt. Stannade på toysrus för att köpa en pump så att vi kunde få upp Andrés hopp borg och äntligen är den uppblåst. André verkar tycka om den riktigt mycket vilket är bra.

Efter lite middag så tar vi det nu lugnt. Andrés hosta verkar bli lite bättre nu men jag har dock blivit sämre. Har både feber och hosta så känner mig helt utmattad nu efter allt bus som det blivit under dagen.

Nu ska vi bara ta det lugnt och när André sover så ska Macke och jag mysa lite framför en film innan vi går och lägger oss med.

Hoppas ni alla haft en underbar helg.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Vardag

Under natten nu så har det snöat igen. Det som var så underbart vårväder igår.
André har hostat igenom natten så det har inte blivit så mycket sömn i natt dock så är han glad och sprallig som vanligt på morgonen. Jag själv har med lite hosta och nästäppa och Macke har nog åkt på lite han med. Denna förkylning har ju suttit i sen slutet av november för oss.

Idag ska vi ta och städa lite samt tvätta. Ska också se om vi kan lyckas blåsa upp den där förbaskade hoppborgen någon gång. Vi börjar undra om den är trasig då vi använder en pump men det händer ingenting.

Denna helg har faktiskt varit riktigt härlig med en massa bus och farande. Idag ska vi då passa på att bara ta det lugnt och mysa hela familjen.

Jenka

Gillar

Kommentarer