Vardag

Denna dag har varit riktigt tuff.
Vaknade med bihåleinflamation i morse och rethosta efter att enbart sovit ca 4 timmar.
Trots det så har jag ändå lyckats ta mig ned på torget för lite ärenden på apoteket, städat, tvättat lite samt lagat mat.
Som mamma har man inte lyxen att ge upp och bara må dåligt tråkigt nog men som tur var har jag en väldigt stark vilja och låter ingenting krossa mig så jag kämpar på ändå. Bara hoppat in i 2 duschar under dagen för att kyla ned mig lite xD

Idag är det exakt 6 år sedan som jag hade varit hemma från skolan i 4 dagar och trott att jag var magsjuk men vaknade då på torsdags morgonen och kissade blod. Min pappa var ännu inte vaken vid den tiden så jag tänkte att jag sätter mig framför tvn och ser om jag kan somna om tills han vaknar. Jag hann aldrig somna om vilket var en jäkla tur då vi fick bege oss akut till sjukhuset där jag fick veta att jag hade en sprucken blindtarm och fick en akut op. Efter op så fick jag veta att hade jag somnat igen så hade jag nog inte vaknat.
Man var ju inte lite skakis efter det.

Men idag som sagt mår ja ju hur bra som helst och det är jäkligt skönt att inte ha en blindtarm då jag inte behöver vara orolig för att få problem med den i framtiden. Den gör ju ändå ingen nytta så vitt jag vet efter spädbarns åldern.

Tänkte bjuda på en bild på hur man såg ut på den tiden och kör så klart på en somrig än då man längtar ju lite efter sommaren.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229