Vardag

Kom nyss på att det är exakt 3 år sedan på dagen som Macke och jag träffades för första gången. Ganska lätt för mig att komma ihåg det då en av mina närmsta vänner vart tillsammans med sin kille samma dag. Hon och jag hade blivit frågade av vår kusin samma vecka om vi ville komma till Åsbro och festa med henne och hennes klass för att fira att dom snart var klara med utbildningen.

Jag hade haft världens skit slut på 2014 och hängde gärna på och min väninna tyckte också det lät bra så vi åkte dit på fredagen och beslutade att vi skulle stanna till söndagen.

Väl där nere så börjar vi 3 tjejer laga tacos till hela gänget (min kvinnliga kusins klass bestod av bara killar). När jag står och steker köttfärsen så kommer det in en kille som samma vecka addat mig på Facebook då det vart bestämt att vi skulle dit. Han var lagom full och ville hjälpa till med köttfärsen så han hade i massor med påsar av kryddor så i slutändan kunde nästan ingen äta det då det vart så starkt.

På den tiden var jag en party flicka som aldrig ville stadga mig och min kusin hade börjat kalla min "one night stand" för offer. När då den killen lämnat köket så säger jag till mina 2 vänner att jag hittat mitt "offer" för helgen och min kusin fattade vem på en gång och säger med ett flin på läpparna "Mackan".

Jag och macke håll ihop hela helgen och hade riktigt kul dock åkte jag aldrig hem på söndagen utan stannade ända till tisdagen innan jag åkte hem. Sen så slutade de utbildningen på torsdagen och de alla åkte hem. Macke kom då ut till mig i byn redan på fredagen och efter det var vi fast.

Ganska kul att vi ändå var så lika i sättet vi var på den tiden. Vi både strulande runt, festade massor osv. Och nu så har vi snart varit tillsammans i 3 år, bor i hus och har barn ihop.
Det krävs väl att man ska hitta den rätta som ger en känslan att det allt är värt det, den som ger en känslan av trygghet och enorm kärlek för att man ska ta klivet in i ett seriöst förhållande.

( bild på hur jag såg ut på den tiden)

Jenka

Gillar

Kommentarer

Christer
,

Jättekul att läsa 😊

www.christerholm.nu
Kamilla
,

Så klokt citat du har om misstag och nya vägar. Det gillar jag. Det är något speciellt med träffas dagen när man träffar någon man sedan kommer dela sitt liv med. Ha en fin dag. Kram Kamilla

kamillaskamera.wordpress.com/
Jenka
,
Tack så mycket, ja det är ju det. Tycker det är så kul att titta tillbaka på hur jag och min sambo var på den tiden och vilken stor förändring vi båda genomgått sen vår son kom. 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229