1. Han åt en macka med sallad i som han så klart kollade igenom först. Tog upp sallads bladet och tog en tugga. Öppnade genast munnen och tog ut sallads bladet och utbrister "ush vad äckligt".

2. När han ligger och sover så brukar han prata i sömnen, eller prata och prata han ropar. "Charlie, Charlie" I Nicke nyfiken så finns det en hund som heter Charlie som alltid rymmer så André drömmer tydligen om det.

3. En gång för ett par månader sedan så frågade jag André om han bajsat. Då höll han handen för rumpan och sa "Oh shit".
Hans pappa säger oftast det när barnen lagt en mega bajs. xD

4. När vi bodde i huset så var det en av många gånger som vi gick ut och skulle ropa in våran katt Luna. André följde då med ut och började ropa " Luna, kiss kiss kiss" Söta unge.

5. Vi gick in på stadium outlett en gång med André och skulle kolla efter ryggsäck till Markus. Hittade då en lite ryggsäck till André som vi provad om den satt bra. Skulle sedan ta av väskan då vi skulle köpa den och då slår André till mig på handen och säger "ajaj mamma, ajaj" och ser arg ut. Slutade med att vi fick sätta hela han på disken vid kassan så dom kunde skanna in väskan och kassörskan bara skratta.

6. så fort vi går utanför vår port så kan man gå åt två håll, höger eller vänster. Om man går åt vänster så kommer man tillslut till badhuset men man kan också komma till hans farfar via den vägen. Så varje gång vi svänger till vänster när vi kommit ut så tjoar André överlyckligt "Bada, bada, bada" Han blir inte lite sur när vi förklarar för honom att denna gång ska vi inte till badhuset.

7. När vi bodde i byn så hälsade jag alltid på folk när jag gick förbi dom på gatan. Nu när vi bor i en större stad så har André börjat med det och säger glatt "hej, hej" till de flesta personer vi möter. Väldigt många glada leenden tillbaka får han och om någon vinkar eller säger hej tillbaka så har vi en överlycklig son.

8. I somras så var André och jag ute i min mammas husvagn och hälsade på en helg. Där ute finns det en del hundar och vissa av dom skäller glatt och vissa morrar. Då helt plötsligt när vi var där så började André med en sak som inte alla vart helt glada över xD Så fort han såg en hund så gjorde han morrande ljud mot hunden så hunden börja skälla, då gick han glatt vidare och helt nöjd med sig själv.

9. En dag då det hade regnat hela förmiddagen men blivit strålande solsken mot eftermiddagen så var vi på väg hem från min pappa.
André sprang glatt runt och hoppade i vattenpölar ända fram tills han hoppar i en pöl som var lite djupare än han var bered på så han snubblar och dyker ned i pölen. Vi får snabbt upp honom, han ser helt chockad ut men börjar sedan bara gå vidare hemmåt. Väl hemma så tar vi av han de våta kläderna innan vi går in då han var dygnsur från topp till tå. Hans stövlar vände vi upp och ned på och det bara forsar ut vatten och då skämtar jag inte. André börjar helt plötsligt asgarva och tycker det är jätte kul där han står i bara blöja och tittar på när hans stövlar töms.

10. Jag, Markus och André möte upp min vän Terese på stan i somras för att äta lunch ihop. När vi skiljs åt mitt på stan så börjar André gå vidare men ska samtidigt vinka till Terese, Så han går åt ett håll samtidigt som han tittar bakåt och innan vi hinner varna honom så går han rakt in i en skylt som står som ett upp och ned vänt V på marken. Han skakar på huvudet och ser helt chockad ut och sedan bara går vidare som om inget har hänt och så klart fortsätter titta bakåt efter Terese. Han höll då på att klippa en stolpe med men denna gång hann vi stoppa honom innan.


Jenka

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
,
Men godingen då! <3 nouw.com/missjohansson
Jenka
,
Ja en riktigt söt liten solstråle 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229