Hej jag tänkte berätta om min USA resa! 27 december åkte vi och vi åkte hem den 10 januari .När vi kom fram så väntade en stor fin hus med pool på oss vi var vid cape coral. Nästa dag så var vi bara vi huset i USA vi badade i poolen och lekte . vi var nån dag på Thomas Edisons hus där han som upfan glödlampan bode .Nån dag var vi på everglades där man åkte i en båt och kollade på Aligatorer .nån dag så var vi i en krigsfartyg som var med i andra världskriget.Nån dag var vi på Kennedy space center .på slutat i nan vi skulle åka hem till Sverige så var vi vid nån ställe där man kunde kolla på delfiner, sjölejon ,hajar , stingrockor och massa andra vatten djur man kunde klappa stingrockorna på rygen vid typ en Pool.Sen åkte vi hem . slut det jag inte har berättat är att vi var i cape coral i en vecka sen var vi i key west sen var vi i Miami sen åkte vi till Wositong och där var jag i vita huset slut!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej jag tänkte berätta om min släkt.Först å har vi mamma ,pappa ,mormor, faster .,moster, farfar, farmor, kusiner är Tilda hon är en bloggare på nouv ,Lovisa , Jakob, Maja Tildas lillasyster, Linn , Simon är Linns lillebror. Så nu vet ni om min släkt. Hejdå


Likes

Comments

​Hej tänkte bara visa mitt rum  jag har en gardrob , säng,skrivbord och skåp!

Likes

Comments

Hej idag så hade vi klasensstund det var jätte roligt. Först så gjorde 1 gruppen lekar den andra gruppen gjorde också lekar. Men den tredje gruppen hade bakat typ en choklad muffins med marsipan på toppen den fjärde gruppen hade också bakat men dom hade bakat en braunis med  vi choklad på toppen. Sen var det dags för min grupp vi hade gåtor det var klurigt för dom andra. Och   sen var dagen slut!


Likes

Comments

Hej idag så väckte pappa mig klockan 6 30.Sen gick jag upp och klädde på mig ,åt frukost och borstade tänderna . Sen körde pappa mig till skolan när jag kom till skolan gick jag in och tog av mig jackan ,buffen och mössan . Sedan gick jag in i klassrummet och väntade till vi började det var redan några där. Därefter när skolan började så började vi med tyst läsning. Sen kommer jag inte ihåg men efter 4 lektioner alltså halv 12 så gick  vi och åt mat det blev ärtsoppa som efter rät bara idag så fick vi pannkakor. Sen gick jag och mina kompisar till bilden och va där till träslöjden började. Sen fick vi veta att vår lärare på träslöjden var sjuk och vikarien som vi skulle ha var bortrest då fick vi gå upp med en lärare och prata om nobel middagen och vem som kom på nobel dagen. Sen fick vi 45 minuters läsning sen var dagen slut då gick jag till återträff  med vår gamla lärare och gamla klass  sedan gick jag till fritids och sen hämtade mamma mig på fritids så åkte vi hem och jag åt mat klädde på mig till lucia kläder och sen åkte vi till orgenteringen .Där efter gick jag lucia sen åkte vi hem jag borstade tänderna kläde på mig till  nattlinne  och nu ligger jag på min säng och skriver och nu ska jag gå och lägga mig godnatt!

Likes

Comments