FANTASTISKA VINTER

.. Ja, var tog du vägen sen? Den fina härliga vita snön som kom här för någon vecka sen fick ju olyckligen inte ligga kvar. Så trist tycker jag, det blir så ljust och stämningsfullt med snön och det hör ju bara till denna årstid! Och så är det ju så härligt att se alla djurspår i snön tycker jag, det är så spännande och veta vilka djur som har gått omkring en precis där man går och som då är borta. Så jag hoppas den snart är tillbaka!

Charlie älskade såklart snön, han var ju bara några veckor gammal när det kom lite snö i våras och det var ju knappt så marken blev vit då så det är ju ändå första riktiga gången för honom nu. Han bara pulsade och hoppade runt och skulle kunna göra det i timmar, det är så härligt och se på för man blir så glad av hans glädje haha.

Såklart är vinterjackan på för oss båda när det är så blåsigt ute <3

Verkligen lycka i mina ögon här!

Min grabb <3

Haha här ovan har ni en inblick av hur en fantastiskt kul snöpromenad kan se ut för en 9 månaders gammal valp och här nedan kan ni sedan skåda hur det ser ut efter varje frivarv denna herren tar

Att få ha en hund har jag drömt om i hela mitt liv och det har alltid varit en självklarhet att jag ska ha en när jag flyttade hemifrån. Tänk om jag i alla år och drömmar och hade vetat att det var just Charlie som skulle vara den hunden. Då hade jag knappt kunnat tänka på annat, mitt lyckopiller!

Gillar

Kommentarer