"Min" hemliga, häftiga, råa byggnad, jag bara älskar dessa fantastiska lokaler!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett litet urval från senaste sessionen med den talangfulla fotografen Andreas Lindholm.
Jag har tillgång till dessa fantastiska lokaler, och vi är båda två otroligt nöjda med bilderna!

Det är nog tredje eller fjärde gången vi samarbetar och han är den fotograf som nog lyckats fånga de allra bästa bilderna jag har i min portfolio!

Likes

Comments

Jag var tvungen att återvända till möllerödsdammarna efter sessionen i förra inlägget, denna gången för att stå bakom kameran istället. Otroligt vackert och inspirerande!

Några av bilderna kom till när jag nästan panikbromsade bilen för att jag såg så vackra bilder och vyer framför mig som jag var tvungen att föreviga. Hela jag log och skrattade av lycka hela rundan, jag älskar verkligen att fota tydligen!

Likes

Comments

En lyckad session med en fotograf som önskar vara anonym, ljuset var fantastiskt denna dag i början av hösten och vi är båda mycket nöjda med resultatet!
Platsen är möllerödsdammarna och i nästa inlägg kommer mina egna bilder från samma plats, dit jag helt enkelt var tvungen att återvända med min egen kamera! ☺️

Likes

Comments

Fler bilder från sessionen med fotografen som valt att vara anonym. Ljuset blev tokigt under själva plåtningen så vi har försökt ordna till det i efterhand, med varierande resultat. Detta blev de bästa slutresultaten. Vi planerar dock att "göra om - göra rätt" inom kort!

Likes

Comments

En lättsam och spontan session med en fotograf som helst är anonym. Jag älskar råheten och dramatiken i de svartvita bilder han gör. Jag har inte sett resten, de kommer inom kort gissar jag.

Likes

Comments

Härom veckan hade jag och fotograf Kristian Hedlund en heldag tillsammans med mua:n Johanna Ljungdahl. Vi fick även låna kläder ur vårkollektionen av snälla Tess på Lifestyle Mode och interiör i Ängelholm. I några av sessionerna använde jag mina privata kläder dock. Har vi tur kommer en av bilderna med lånekläderba synas i en annons för hennes butik i den lokala tidningen Hallå! inom kort.

Här är de första bilderna jag fått. Det kommer fler.

Likes

Comments

Här kommer några bilder till ifrån serien på stranden med fotograf Andreas Lindholm. Dessa representerar mig väldigt bra nu.

De känns verkligen som JAG.

Likes

Comments