Bilderna börjar från förra tisdagen. Amanda tog med mig på utflykt 20 min utanför Florens med tåg till ett stort tyglager. För henne blev det en massa tyg till hennes kollektioner, till mig två nya handdukar. Därefter blev det jazzkväll med Freja på La Ménagère, där vi var mer effektiva med att dricka vin framför att färdigställa projekt inför midterms. Resterande delen av veckan gick dock till det. Helgen började med en barrunda med Amanda, picknick i 19 grader(!!) på lördagen och en söndag i solen på ett kafé längs vattnet. Avslutades extra klyschigt med ett glas prosecco uppe på Michelangelo för att se solnedgången.

Tar ju som sagt bilder med engångskamera nu. Så där finns det bästa bästa materialet. Men det kommer. Nu dyker jag ner i en vecka av prepp inför midterms. Är som tur var i ganska bra fas, men en hosta verkar hinna ikapp mig nu.. Tar i trä att jag slipper undan den italienska influensan.

  • Nära Florens, Italien

Gillar

Kommentarer

Blivit några ändringar. Blivit fruktansvärt trött på den också. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt, men nu har texten hamnat där den ska iallafall och färgerna har korrigerats något. Kan bli att "The earth knows what's best for it" blir i bold också. En slutprodukt hamnar här efter uppgiften är inlämnad iallafall!

Gillar

Kommentarer

Min lärare i Illustration har i sin egna karriär nischat in sig på att göra barnböcker, så det kom inte som en överraskning när hon ville att vi skulle göra två karaktärer ur Mary Poppins som går på bio nu igen - Och här har vi min tolkning av barnflickan!

Gillar

Kommentarer