Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, och det beror lite på att jag har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden.. Har arbetat som en galning i studion för att färdigställa kommande material osv.. Jag kommer även inom en snar framtid att börja vlogga osv via Youtube mer om det när den tiden är inne!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!! Har suttit & fixat volymerna på en kommande låt idag, denna låten är riktigt fet enligt mig själv.. Har mycket på gång och jobbar hårt i studion just nu på en massa projekt b.l.a på mitt kommande album ''Änglar utan vingar'' men även många andra projekt!

Likes

Comments

Hallå allesammans!! GLöm inte att lyssna på min nya singel ''Drömmen som liten som är från mitt kommande album ''Änglar utan vingar'' glöm inte heller att lyssna på introt till albumet ''Änglar utan vingar'' Mycket är på gång nu!! Tack till alla som pumpat hittills!!

Länk till drömmen som liten: https://open.spotify.com/album/18xk5wiTO22a3jHBs6i6OY

Länk till introt: https://www.youtube.com/watch?v=gWo19O4lPTA

Länk till Facebook: http://www.Facebook.com/RealJelzze

Länk till Instagram: Http://www.Instagram.com/RealJelzze


Likes

Comments

​Godmorgon allihop! Hoppas att ert nya år har börjat jätte bra, för det har mitt år gjort! Är så tacksam för all respons på introt till mitt kommande album ''Änglar utan vingar'' och jag kan lova er ett välformat & genomarbetat album när det släpps!!  

Gilla min sida på facebook: http://www.facebook.com/RealJelzze 

Lyssna på introt till mitt kommande album här 

Spotify länk: Spotify.artist778 

      


Likes

Comments

Godmorgon! Är fortfarande lite småsjuk och känner mig allmänt nere men har planerat att producera fram någon mer instrumental idag. Förövrigt ska jag bara ha en bra dag tillsammans med mina nära & hoppas att mina följare också får det!


Likes

Comments

Tänkte lägga ett kvällsinlägg här på bloggen för att summera vad som gjorts denna dagen. Jag har planerat en hel del kring olika projekt som kommer att prägla 2017, sen har jag kontaktat företag & andra personer via email en stor del utav dagen också! Har väldigt många saker/projekt på gång detta året vilket gör att jag även varit tvungen att börja prioritera & sätta mig ner och tänka ett antal gånger. Hoppas alla har haft en bra dag!!

_____________________________________________________________________________________

Kontakt uppgifter: Vill du boka mig som musiker till en show? eller har du fråga kring eventuella samarbeten inom musik? kontakta då mig genom att maila till: Jelzze4Real@gmail.com

____________________________________________________________________________________


Likes

Comments

Godmorgon på er alla!! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe & sedan blir det lite planering av ett kommande projekt som jag jobbar på inför 2017! Behöver endast få dom sista pusselbitarna på plats sen är det bara att köra. Vill ni så får ni gärna lyssna på mina låtar via Spotify: https://open.spotify.com/artist/6yt7THblqjBNAgNRjO8OHh Hoppas alla får en bra dag med nya möjligheter & mål!

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle börja blogga lite så ni har koll på vad som händer & kan följa mig genom mitt musikskapande.. Just nu är jag jätte sjuk & vilar hela tiden men den 20:e Januari släpps musikvideon till låten ''Drömmen som liten'' på youtube låten kommer att släppas på spotify med! Vill ni så kan ni även följa min instagram @RealJelzze och har ni inte redan gillat min sida på facebook så gör gärna det också: www.Facebook.com/RealJelzze

Likes

Comments