Header

Hej vänner !

Sitter hos Bo idag. Det är inte många dagar kvar men mycket att göra innan magazinet skall tryckas. Därav är det brådis och jag lär jobba enda tills ikväll ! Det gör dock inget för det är sjukt skojj 😊 Vi är precis tillbaka från lunchen så jag skall ta och återgå till arbetet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt lilla liv är inte alltid underhållande och ibland får jag anstränga mig för att hitta något värt att skriva om eller något att inspireras av för att skriva. Jag brukar använda mig av musik jag gillar för att komma i god stämning, läser min egen blogg, läser andra bloggar samt kollar filmer och serier, läser nyheter, går ut och går osv osv. Men när man bloggat i omgångar under flera år så tar dock inspirationen slut, har en känsla av att jag skrivit om allt som går att skriva om vid nåt tillfälle och jag hittar inte längre nån inspiration. Vad ska jag göra nu? Ska jag börja om och skriva om allt jag redan skrivit om? Sluta blogga? Åhhh irriterad ! Och antagligen finns det redan ett inlägg som detta också? Hehe.

För tillfället är mitt liv inget intressant om man frågar mig. Jag gör nästan samma sak varje dag vilket i sin tur gör att bloggen blir lidande då jag inte har nåt att skriva.

Jag menar vem vill egentligen gå in på en blogg och mötas av: " Hej jag har spelat och vart på träning" i typ två veckor non- stop? Hehe. Inte så spännande va? Men i helgen ska jag på äventyr till Malmö och då får ni hänga med, så det ska bli kul ! Vad inspireras ni av?

Back to the music och att hitta inspiration.

XOXO

För några år sedan när jag bloggade hade jag världens inspiration. Då var jag mörk- hårig ! Det kanske har att göra med att jag e blond nu? Hehe...Måste alltså joina the dark side igen. Haha.

Likes

Comments

När jag var på eventet härom dagen med Art Clinic fick man en goodiebag as usual och i den fanns denna sjuka hårinpackningen. Tajming då min precis tog slut ! Det är inte min första produkt från Maria Nila så jag vet vad dessa går för. Som sagt sjukt bra tajming ! Den luktar so himmelriket och den svek mig inte när jag provade den tidigare imorse 😊 Yeeey. Jag tvättar mitt hår en gång i veckan och då har jag alltid i hårinpackning 😊 låter den sitta i några minuter medan jag tar hand om resterande delar av kroppen och sköljer därefter ur den.

För er som är sugna på att testa denna, finns den HÄR.

Likes

Comments

Den riktiga världen har inte vart än hälften så intressant för mig som låtsas världar är. Tror min kärlek för Tv och dator spel kommer därifrån. De världarna är så sjukt vackra och spännande. World of Warcraft vinner dessutom i den kategorin. Det är en oerhört läskig men helt otroligt magisk värld. Jag kan tillåta mig själv leva in och bara gå runt där i timmar och fascineras. Så när jag väl spelar lever jag mig in fullt ut, så när verkligheten om att man sitter i trötta Sverige slår en är de riktigt surt. JAG VILL HA SPÄNNING. Jag vill vara en del av world of warcraft världen på riktigt.

Har ni någonsin provat spela World of Warcraft? Kan rekommendera det om ni har för mycket fritid. Mer WoW åt folket.

Likes

Comments

Hej !

Direkt efter jobbet idag drog jag iväg på ett event med Artclinic. Jätteskojj ! Det bjöds på tilltugg, bubbel och choklad samt att dom presenterade de olika behandlingar man kan göra hos dom. Jag lärde mig till exempel att man med botox kan lindra kronisk huvudvärk och att det kan hjälpa om man gnisslar tänder..Hehe. Inget jag visste sedan tidigare. Jag har ju länge hållt på fylla läpparna. Men nu tänkte jag försöka också unna mig en ansiktsbehandling en gång i månaden 😊 Hur mysigt är inte det.

Likes

Comments

Har suttit hos Bo hela dagen och redat bilder för ett Magazine. Sjukt skojj ! Bilderna är hur fina som helst och jag känner hedrad att få vara en del av detta 😊

Likes

Comments

Hej, här kommer en frågande rörande sockersug. Jag anser att jag äter normalt för min ålder dock lite för mycket sött och jag är sämst på mellis utan slänger istället i mig en massa onyttigt. Är de produkter från Fitnessguru bra vid sockersug eller är dom bara menade för fitness människor?


Hej !

Mitt svar är inte professionellt då jag inte har någon utbildning utan det är min personliga erfarenhet och kunskap jag baserar mitt svar på. 😊
Jag har inget bot mot cravings for sugar, inget som iaf har funkat på mig själv hittills jag har jämt cravings for candy. Sorgligt nog ! Sockernarkoman. Hehe !

Jag tycker att pulvershakes från Fitnessguru är grymt goda, dock dricker jag dom personligen enbart pga proteinet i dom som jag vill komma åt efter träning. Men jag tror dom ska funka bra för nån som inte tränar också men kan inte påstå du blir något vidare mätt på dom. Jag skulle aldrig rekommendera en shake som måltidsersättande.Jag tycker även fitnessgurus protein bars är goda, dom är dock sockerbaserade. Dock är dom ett bättre val än socker då dom innehåller andra bra saker och inte enbart socker. Jag föredrar dock att äta kvarg än en protein bar. Inte lika gott, men lite nyttigare. Hehe..

Att ha en protein bar i väskan alltid är dock en smart lösning. Vid nödfall 😊 Men prova dig fram om en shake eller proteinbar skulle funka för dig smaken är som sagt som baken och alla människor är olika funtade 😊 För mig funkar det inte men jag äter å andra sidan bara godis på lördagar 😊


Likes

Comments

Jag kan inte vara annat än lycklig över att Victoria Secret börjat sälja sina produkter i Sverige ! Nu kan alla lukta gott och självklart har jag min egna lilla samling av deras Body Mists, speciellt då jag gillar att inte använda samma hela tiden. Om ni inte provat nån av Victoria Secrets parfymer eller body mists rekommenderar jag det varmt, varnar dock för att de beroendeframkallande. Hehe ! Två andra plus är att dom är billiga och varar länge.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw