Hej!! Allihop. Hoppas att första dagen efter lovet har varit bra.

Vänner är den stora frågan. Vad är egentligen en riktigt bra vän? Det är några i min klass som bråkar och de bråkar ganska ofta. En av dom som jag har pratat med säger att de egentligen bråkar om ganska fåniga saker. Det visar sig att alla deras bråk som de har haft börjat med en kille eller en annan kompis. Jag tror att det kan vara avundsjuka på varandra och att de e rädda att förlora varandra. Istället för att visa att de gillar varann börjar de missförstå varann. Jag tror också att det kan vara att de inte litar på varandra. Om man har en riktigt bra vän ska man kunna berätta allt, lita på sin vän och vara sig själv. Man ska inte behöva låtsas att man är någon annan, än vad man egentligen är. Man ska vara sig själv. Man ska även må bra av att vara med sin vän. Om man är med en vän som man inte mår bra med, om han eller hon av någon anledning gör så att du mår dåligt, fråga då dig själv om det verkligen är en person som du vill ha som vän. Det är du som bestämmer över dig och ingen annan. If you don´t let go of the wrong peopel you never meet the right peopel!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har kommit hem nu från Portugal. Det var jätte kul där. Det var varmt och man kunde sitta ute på kvällen och äta. Till vänster är det några bilder som jag tagit från resan.  Under lovet har jag inte kunnat blogga så mycket men ska nu börja att blogga mer. Jag hoppas att dit lov har varit superbra. Å hoppas att du är tagga på skolan igen.

Likes

Comments

Hej alla! Äntligen är det höstlov .Som alla förtjänar. Själv tycker jag att det är jätte skönt. Vad ska ni göra på lovet? Jag ska åka till Portugal. Jag kommer blogga om det går vet inte om det går att blogga från ett annat land. Men annars så kommer jag skriva om min resa när jag kommit hem. Ha ett bra och roligt höstlov med kompisar och familj// Jelly_Bean🎃

Likes

Comments

Tjaba! Hoppas din dag varit bra, för de har min. Idag var det FN dagen i skolan. Vi blev indelade i olika grupper och vi skulle förbereda en presentation inför klassen om olika mänskliga rättigheter. Vi skulle välja en organisation t ex bris och skriva varför vi valde just den. Min grupp valde att skriva om kvinnornas rättigheter, att vi är lika mycket värda som män och att vi har rättigheter att få gå skolan, ha ett jobb och tjäna lika mycket pengar som mannen och att vi även ska få bestämma över våra egna kroppar. Ingen ska få trycka ner oss kvinnor och det är viktigt att vi kämpar för våra rättigheter.


Med tanke på temat så tänkte jag rekommendera en jätte bra film som jag såg i går kväll. Den heter Wonder Women och handlar om en kvinna, hon är mycket stark och är tränad för att strida och kämpa mot en Gud. Den var spännande.

Likes

Comments

Tajaba alliopa!! Hoppas att ni haft en bra måndag dag i skolan eller på jobbet eller vad ni nu än har gjort idag. Om du av någon anledning inte haft en bra dag. Så kan man hoppas att dagen imorgon blir bättre. Bilden som ni ser till vänster tog jag för ungefär en vecka sedan. Bilden är tagen utan för min skola. Hoppas ni gillar bilden. Om du gillar att ta bilder är det ett perfekt tillfälle att göra de när det är höst. Vist det kan vara tråkigt att det snart är vinter och kännas deprimerande att vakna på morgonen och se att de är mörkt ute. De kan jag också tycka. Men det blir fina bilder på naturen när alla träd fått fina färger.

Likes

Comments

Hej! Det är jag som är Jelly_Bean. Jag är 14 år och jag kommer Blogga om allt möjligt. Jag har funderat mycket på vad en blogg egentligen är. Ska man skriva och berätta om sitt liv eller ska man lägga upp bilder och skryta om vad man han köpt. Jag har aldrig bloggat förut men kände att det kunde vara kul att testa. Min blogg kommer nog mest handla om mitt tråkiga liv så de som vill veta vad som händer i mitt liv kan få läsa hahaha. Jag kommer nog också lägga upp några bilder som jag har tagit och hoppas att ni kommer gilla dom.

Likes

Comments