Ett livstecken

Hej på er, hur mår ni? Här kommer ett livstecken från lilla mig. Som jag nämnde i inägget för ett tag sedan känner jag mig rätt inspirationslös pga. boendesituation och liknande. Kan inte riktigt hitta rätt fokus i livet då jag har en massa andra saker jag vill lösa för att bli tillfreds med dagarna. Jag mår inte dåligt på något sätt, utan känner mig bara tom på inspiration.

Snart julafton, den här december månaden har gått med raketfart. Jag har ingen som helst julkänsla om jag ska vara ärlig. Har inte ens fått upp granen här hemma då jag tappat bort mina källarnycklar. Dom borde ligga någonstans, men jag har letat ihjäl mig utan framgång. Bara inte barnen fått tag i dom och kastat dom i soporna eller liknande.

Funderar lite kring nyår också och vad vi ska hitta på. Jag och Samir har pratat om att eventuellt ta in på hotell två nätter och bara ta det lugnt. Äta en god middag på stan, dricka några drinkar och sedan unna oss spa dagen efter. Vi får se om vi kör det till nyår eller om vi tar det efter i Januari. För mig spelar det inte så stor roll. Har ni några planer? Kram på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229