Det värsta jag vet är kontrollerande människor

Vaknar upp idag och känner mesta dels irriterad, hatar att behöva vakna upp med den känslan, men oftast är den berättigad "tyvärr". Under förmiddagen idag har jag suttit i diskussion om något som gör mig riktigt irriterad. Behöver ingen som ska komma och styra över mina val, så länge jag inte tar några dåliga "vilket jag vet att jag inte gör". Vet att jag skriver i gåtor, men vissa saker blir svårt att skriva om utan att folk skulle fatta, så jag låter en del vara osagt.

- Sköt ditt så sköter jag mitt, på så sätt slipper det bli onödiga diskussioner!

Om saker och ting redan är svajiga, på väg att tippa över kanten, då är det sjukt onödigt att kasta små vedpinnar på brasan för att hålla elden vid liv. Det värsta jag vet är kontrollerande människor. Människor som inte klarar av att umgås med någon utan att börja styra, kontrollera och bossa. Låt folk vara vuxna och sköta sina egna liv, dom behöver inga pekpinnar. Alla är olika, vi dras till olika personligheter, uppskattar olika typer av humor, tycker om olika typer av sociala sammanhang. Bara för något inte passar dig, betyder det inte att någon annan uppskattar det. Man kan inte hata och backa från allt i livet för att smeka andra medhårs, vart slutar vi då? Jo ensamma och olyckliga.

Med det sagt ska jag dricka en kaffe och försöka påverka dagen med positiv energi istället. För det är de enda jag vill med mitt liv idag, fylla det med positivitet. Hatar att andras jävla depressioner och negativa synsätt ska sitta och nagga på mitt huvud hela dagarna. Behåll den känslan för er själva och lägg inte över den skiten på mig TACK!

Gillar

Kommentarer

tess
tess,
Hatar också kontrollerande människor. Grym blogg du har!!
epiicpink.blogbiz.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229