Ta sig runt inrikes


Ta sig runt inrikes i Italien, ladda ner #appen #GoEurope (bild längst ner), den är super enkel och först när du har den kan du verkligen känna lättillgängligheten i att faktiskt ta sig runt de stora kända städerna i #Europa.

OBS, biljetterna är #billigast om du bokar minst ett dygn i förväg, ska du boka samma dag kan det vara dubbelt så dyrt som gårdagen.

Åker du från #Milano Santa Maria #stationen så åk dit lite innan ditt tåg avgår och njut av den fantastiska byggnad invändigt som utvändigt.

Tips om du har tid, ta dig upp ovanför #burgerking på caféet, det är snyggt, fräscht och ganska lugnt. Här kan du även ladda mobilen och annat om du behöver det. Det må se lite dyrare ut men en sak som man ska veta med Italien, en espresso kostar dig 1€ oavsett var du är, det är det som är helt underbart. #Flashigt eller sunkigt #café, samma pris på en #espresso och resten av #kaffet varierar inte jättestort i pris och är väldigt mycket billigare jämfört med hemma.

P.S åker du med #Italo så har du med störst sannolikhet reserverad plats, men med regionaltågstrafik så är det bara att sätta sig var man vill (så länge det är i rätt klass vagn)

#greatadventuresof2018

Gillar

Kommentarer