- Detta meddelande här ovan skrevs flera månader innan det blev vi två & jag vill bara tacka dig för att du alltid funnits där för mig, redan sen dag 1 har du funnits vid min sida. Du fick mig och inse vad som var rätt och fel, du hjälpte mig upp när jag mådde som sämst. Jag hade aldrig någonsin kunnat förlåta mig själv ifall jag förlorade dig, du är det finaste jag har. Snart 10 månader tsm med dig vilket även är mitt längsta och seriösaste förhållande någonsin, jag är så oerhört glad över att ha någon så fin som dig i mitt liv, någon som faktiskt bryr sig, inte ofta man hittar en person som dig spc inte en kille som dig.

Dom flesta killarna är svin, men du fick mig och inse men även tro på att det fanns fler som dig, du fick mig och gå vidare från ett svin till någon så fin som dig. Jag kan helt ärligt inte förklara min kärlek till dig hur gärna jag än vill det. Visa känslor osv.. Är inte min starkaste sida men jag försöker även ifall det inte alltid syns, jag försöker verkligen för denna killen är det ända jag bryr mig om. Han är den jag skulle kunna se min framtid tsm, finns absolut ingen annan där ute som lär få ta hans plats, aldrig någonsin för han är den ända som betyder livet för mig. Han är den ända jag känner mig hel med, han är den som gjort men även gör mig till världens lyckligaste flickvän! 

Jag väljer hellre och bli blind och och behöva se han md någon annan, hade det inte blivit vi två vet jag inte hur mitt liv hade sätt ut idag? Kanske hade jag slutat upp med något svin som sårade mig gång på gång men ändå gick jag tbx pga känslorna som fanns där?

Åhh, han är verkligen allt jag behöver för och må bra, vi må ha våra "bråk/tjafs" men trots det lär jag aldrig någonsin sluta älska dig, även ifall du någon dag väljer att lämna mig så lär jag aldrig, aldrig någonsin glöma dig, du har fått mig till den jag är idag och jag vill aldrig någonsin att det vi två har ska ta slut, för det är med dig jag mår som bäst. Detta låter kanske som strunt, men han är allt jag önskat mig, han är den ända som får mig och må bra oavsett vad, han är den som gör mig hel, den som funnits där natt som dag, den som tårkat min tårar, han är den ända killen jag skulle kunna dö för och den ända jag lär älska, för fler som han finns det verkligen inte utav.

Guld värd är vad han är, att en person kan ha ett så stort hjärta är helt sjukt. Minns alla dagar innan vi blev tsm, alla gånger du försökte få ut mig, försökte ses osv.. Men allt ja hade o säga var "kan inte, har inte tid, får inte" idag inser jag hur jävla dum jag var, ångrar det rejält. Att jag tog sådan tid på mig bara för att säga "ja, visst vi drar ut? vf nt liksom?" herregud.. Kämpa i 9 månader för en brud som inte ens brydde sig? Hade det varit jag hade jag skippat allt o ba skitit i det, men du gav inte upp, du fortsatte kämpa & är så glad över att du inte gav upp hoppet inte ens när jag gick tbx till ett svin.. 

Nej nu måste jag sätta punkt, ville bara säga att jag har världens finaste och underbaraste kille som jag älskar enormt mycket, så glad att jag har dig! - SnoJ


 

Likes

Comments

Jag håller fortfarande fast vid det jag sa för någon vecka sedan, jag lär komma tbx i sommar men tänkte att jag kunde uppdatera lite då & då för er skull? Haft en otroligt lång blogg-pause och skadar inte med och ha det fram tills sommaren. Så ja, jag kan slänga in lite inlägg då & då, men jag är tbx helt och hållet i sommar med en massa nytt & skoj på bloggen så kika in då & då vetja indecision

Tänkte blogga lite om månaderna som gått men tror inte det behövs? Har inte gjort så värst mycket förutom och festat varje helg hela 2013 & den har det varit skola, umgås med killen och vännerna på vardagarna! - Bjuder på några bilder från dagar tbx osv..

      
 
 

Likes

Comments

Det här med att blogga då o då och hålla läsarna uppe osv alltså det går både upp och ner, funderar istället på att börja blogga tsm med någon? Kanske lättare då? Dock gillar jag och ha min egna lilla blogg, men menar uppdateringen blir ju självklart bättre så men äsch jag får väl helt enkelt tänka på saken.

Är iaf hemma från skolan nu, varför och allt sånt behöver man ju inte ta upp här hah. - Nytt käkat och ska snart ta och städa, tvätta osv.. Rätt stökigt här och senare idag blir det och kanske dra sig ut tsm med några goa vänner fast får se ifall jag lär palla om inte så blire sängen.

B70a97ca38ce11e2996e22000a1f98fe_7_large

Likes

Comments

Kom precis in och fyfan vad kallt det är ute, minus 9 är det jag höll seriöst på att avlida och imorse när jag var påväg till skolan var den minus 13 enligt Stefan, fucking grej men aja sommaren är på G.. 

Låt mig få drömma.. Iaf kom nyss hem, var inne i stan tsm med Eila och Aleksandra var med om världens mest handikappade grej.. Vi blev förföljda utav en pedofil och sedan fick jag jaga han bara för och skäla ut han, orkar inte dra hela historien detaljerat men herregud vad gubben var nervös haha.. Senare så kom även Stefan var där ett tag allihop sen så drog vi oss hemåt.

& nu ska jag faktiskt ta och göra klart min svenska och på börja engelskan, ska nämligen vara in skickat idag svenskan alltså och engelskan imon, dock är det inte så mycket alls o skriva.

Tumblr_mgxsom2ng51rl7d1no1_1280_large

Likes

Comments

new things | Mariannan Love By Matilda -LIVE. LAUGH. LOVE. love this store ;)-simplicity LOVE AND OTHER SHITLukas Velky Kimlicka cute

Likes

Comments

Bilder från i tisdag då jag var med Eila och Shady efter att jag slutat skolan, slutade runt 4 tiden så drog oss in till stan käkade osv.. Och senare hem till a la kurdia! Tog en hel del bilder och hade det allmänt trevligt, sen det jag och Eila är bäst på är och äta upp folks mat så det gjorde vi med! angry

 

Likes

Comments