Vardag

​Vad är bättre än två stora koppa kaffe en tidig Söndag? Inget! Jag har fått in på rutin att alltid dricka två koppar på morgonen 👍 Det är så jag "överlever" tidiga morgornar och ett barn som börjat trotsa :p 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode och skönhet

Hej! Har ni haft en bra vecka? Min har varit helt okej! Idag var jag inne på Maxi och köpte lösnaglar, ja ni läste rätt ;) Verkar inte vara någon som köper det längre, alla går ju till salonger vilket jag förstår. Var evigheter sen jag köpte det själv också, men idag kände jag mig tvungen att prova när jag såg alla fina olika mönster. Jag är faktiskt rätt imponerad själv! Har haft mina i nio timmar nu och dem sitter fortfarande som berget! Då vill jag även påminna att jag har en 1,5 åring hemma också. Dessutom ser dem naturliga ut och man kan även fila ner dem själv också. Men det beror nog på märket också, jag köpte Kiss och dem ska tydligen vara mycket bättre än Depend! Vilket jag märkt själv nu! Försökte ta en rättvis bild men blev ingen jättebra..

Det har även kommit ut en ny familj fresh! Den luktar så gott! Jag älskar deras duschtvålar, köper alltid dem.

Likes

Comments

Vardag

Denna veckan startade rätt bra faktiskt! Blev antagen till en kortare utbildning inom vården. Ska bli spännande att testa på det yrket. Blir väl att söka något sommarjobb efter att utbildningen är klar till våren :)


Likes

Comments

Vardag

Nu har man skapat ännu en blogg. Vet inte hur många bloggar jag egentligen har haft innan. Men tänkte testa igen och se om jag finner det roligare nu. Känner att jag har en hel del åsikter och annat jag vill dela med mig av.

Detta första inlägget är mest bara ett litet test. Har inte bloggat på denna portalen innan, så testar mig fram lite nu :)

Bjuder på en bild när min dotter åker pulka sålänge.

Likes

Comments