Wonder if you ever wonder about me.

Hej cyberspace,

Vilken fantastisk fredag jag har haft! Oscar har varit febrig i någon dag så han är hemma från jobbet denna helg (48h regeln this days) men nu mår han bättre så idag har vi varit till Borlänge för att hämta ut våran matbeställning. Vi har börjar handlat online nu i Corona-tider då jag ligger i riskgrupp och jag tycker faktiskt att det är ganska bekvämt. Innan vi åkte iväg så lämnade vi Amelia hos hennes morfar så hon fick busa lite där istället för att åka med oss, hon tycker verkligen inte om att åka bil längre stunder så det var perfekt att hon kunde vara där idag.

Väl framme så gick vi i lite affärer, köpte kolsyrepatroner till luftpistolen, sandlådeleksaker till Amelia och lite sånt som vi behöver inför sommaren.

På vägen hem tog vi en fika hos Pappa innan vi tog med oss Amelia hem igen. Resten av dagen har vi målat klart plankorna till blomtornet som vi ska bygga, fått upp poolen, käkat tacos och jag har återigen trimmat av gräsmattan. Helt sjukt vad det växer i år!

Vid 20-tiden kom Pappa, Sara och mina småsyskon William och Felicia. Vi sköt luftpistol, käkade lite chips och hoppade studsmatta. Det börjar verkligen kännas att sommaren är på gång, man glömmer liksom bort tiden och bara njuter av att umgås ute.

Nu på kvällskvisten har jag bakat en rabarberpaj som jag ska bjuda Mamma och Roger på imorgon när dom kommer för att hjälpa oss med att låna ut deras lilla grävmaskin. Vi har en stor kulle mitt på tomten, där tidigare boende dumpat en jäkla massa jord som skulle dras ut för att jämna ut gräsmattan, men kullen står kvar än idag så dom kom inte så långt med den planen. Ska bli riktigt kul och skönt att både få bort det och platta ut gräsmattan så jag slipper slå sönder gräsklipparen mer (kan hända att jag gjort det 3-4 ggr redan...)


Så nu ska jag tvätta ansiktet och krypa ner bredvid Amelia så jag är pigg när dom kommer imorgon! Nattinatt.

// Jeekis

Gillar

Kommentarer