Vart är jag idag?

Hej min lilla blogg!

Det har gått så långt tid sedan jag öppnade min dator att det tog nästan 1h med uppdateringar innan jag ens kunde logga in. Jag har inte alls hunnit med lite egentid på senaste tiden och en utav mina favorit saker att göra under min "egentid" är just att få sitta ner och låta fingrarna dansa över tangentbordet. Låta det smattra från knapparna och släppa ut mina känslor. Det var så länge sedan jag kände sugen att få skriva men häromdagen, efter ett besök hos min psykolog, kände jag verkligen hur det ploppade upp meningar och vackra ord i huvudet på mig. Jag ska försöka blogga mer för jag tycker ju så mycket om det, men jag ska även börja skriva texter igen, när jag känner för det. Jag har kommit långt i min bearbetning utav mitt liv och det har gjort att jag lärt mig så himla mycket, om både mig själv, andra och mitt förflutna. Saker som jag inte kunnat förstå förut, ser jag nu glasklart. Jag brukar förklara det så som att jag stått mitt i en storm med tjock, cement-liknande dimma runt mig. Jag har inte kunnat se någonting alls vart jag än vänt mig. Nu har dimman lättat helt och jag ser tydligt en stig framför mig, men även en krokig, gropig väg bakom mig. Jag har lovat mig själv att jag aldrig ska glömma vart jag har varit - och vart jag faktiskt är idag.

Så vart är jag idag?
Jag har jobbat på ett arbete jag verkligen trivs på i snart 4 månader och det går jättebra, jag har nya kollegor som jag trivs bra med och som jag faktiskt pratar med på fritiden. Jag har vänner som jag litar på och som jag verkligen bryr mig om, inte många, men äkta. Amelia har precis börjat skolas in på förskolan vilket går jättebra för henne, men känns så känslosamt för mig. Hon blir så stor så fort! Jag önskar verkligen att jag kunde ha henne hemma åtminstone ett halvår till men det går inte, jag kan inte gå hemma utan inkomst, hur mycket jag än önskar det. Jag är iallafall så himla stolt över min fina tjej som är en sån guldklimp. Nu när jag jobbar så är Oscar föräldraledig, det har han varit sedan December.

Snart börjar en helt ny vardag. Jag och Oscar kommer jobba på dagarna, Amelia kommer gå på förskola. Det blir ett riktigt familjeliv och på något vis så känns det så himla spännande att se hur allt detta kommer gå. Jag tror det blir jättebra för oss allihop, även om det som sagt känns i hjärtat att lämna Amelia på förskolan.

Nej, nu ska jag äta lite glass och titta på Mandelmanns. Imorgon ringer klockan för tredje inskolningsdagen för Amelia!
Hoppas vi hörs snart.

// Jeekis

Gillar

Kommentarer