Trasig rygg och soliga dagar.

Nu var det längesedan jag skrev igen men jag har varit sjuk sedan i Fredags i princip. I Fredags var ju min första dag på nya jobbet, var där fram till kvällen då febern verkligen bröt ut och de skickade hem mig. Hela Lördagen låg jag orörlig i sängen, hade så enormt ont i kroppen. Söndagen mådde jag lite bättre, på eftermiddagen kom Mikkiz och André för att grilla lite med oss. Det var jätte trevligt men direkt efter vi ätit blev det sängläge igen.


Natten mellan Söndag och Måndag blev det inte många timmars sömn, jag domnade från ryggen ner i höfterna och sedan fortsatt ner till knäna. Så jävla obehagligt. Gick upp tidigt och gick ut för jag tänkte att det kanske skulle bli bättre om jag fick röra på mig lite men ack så fel jag hade. När jag kom tillbaka och hade ätit frukost la jag mig i soffan och det var då det började igen. Det gjorde så vansinnigt ont i ryggen och höfterna att jag bara grät, grät och grät. Jag kunde inte sitta, ligga eller stå. Ringde Mamma och grät, helt förstörd var jag. Ändå envisades jag med att inte åka till akuten, jag hatar verkligen att gå till doktorn. När jag lugnat ner lite rådgjorde jag med både sjukvårdupplysningen och min vårdcentral. Så idag har jag varit till VC och kikat igenom min rygg och fått smärtstillande. Känns dock mycket bättre idag. Tabletter och små, små promenader skulle göra min rygg gott och senare blir det att boka in sjukgymnast. Att man är lönnfet är ju inte heller ett plus för min stackars rygg

Nu på kvällen har vi suttit ute o solen, vi grillade lite till middag och satt faktiskt ute o åt. Så mysigt. Efter maten gick vi en jätte mysig liten promenad ner till båthamnen nedanför oss. Det är så vackert här, helt enormt. Tröttnar aldrig på denna utsikt. Nu ska jag plugga ännu mer, har fasiken pluggat 80% av denna dagen men eftersom jag legat sjuk har jag inte orkat göra något så nu ligger jag lite efter. Inlämning på Fredag så nu är det bara att rusha. Kl 21 är det såklart Sjuan och Biggest loser som gäller. Sån himla pepp!

// Jeekis

Gillar

Kommentarer