Tillbaka till arbetsrutiner.

Jösses vad jag är trött i hjärnan men samtidigt pigg i kroppen, vilken jäkla skillnad det gör för mitt mående att få jobba. Nu har jag gjort 2 pass utöver min intro på nya jobbet och det känns så kul att äntligen vara igång igen. Jag går upp 04:40 och tar bussen, är där nästan 50min innan jag börjar men det är så det är när jag inte har något körkort. Jag trivs verkligen på jobbet, även om det är en utmaning efter all den här tiden hemma. Nog om det, i Lördags förmiddag tog vi en liten familje-utflykt in till Smedjebacken och gick en skön promenad längs ån. Vi stannade och tittade på lite får, lekte med Lusse och bara njöt utav höst(vinter?)solen. Det var verkligen det bästa på hela veckan. När vi kom hem så ringde jobbet och frågade om jag kunde komma, så det var bara att hoppa i skorna och åka iväg igen. När jag kom hem vid 21.30 så la jag och Oscar oss i soffan, pratade och såg på Sagan om ringen. Så himla mysigt!


​Idag har Oscar jobbat så  jag och Amelia har varit ensamma, vi har städat och fixat inför imorgon då Mormor och Morfar kommer för att fira både mig och Amelia på eftermiddagen. Det ska verkligen bli roligt då det var ett tag sedan vi sågs nu. Jag älskar verkligen den relation som jag och Mormor o Morfar har fått de senaste åren, framför allt sedan jag flyttade hem från Stockholm. 
Nu har jag precis slagit in Amelias presenter inför Söndag, lyssnar på min bok och dricker kaffe medan mina två älsklingar sover middag. Jag längtar så enormt till i helgen då vi ska fixa inför kalaset, svärföräldrarna kommer och vi ska bara mysa. På Söndag kommer det 22 personer för att fira våran lilla tjejs första födelsedag, så jäkla fint att så många tycker om henne. 

// Jeekis

Gillar

Kommentarer