Sätta min prägel på't.

Hej gänget.

Det här med att vara mer aktiv här gick väl kanske inte riktigt som jag planerade, det kommer liksom alltid saker emellan. Men nu sitter jag iallafall här.
De senaste 2 (!!) dagarna har Amelia sovit hos sin morfar, helt galet vad tomt det är utan henne. Vad gjorde man innan man fick barn? Blir nästan deprimerad även om det har varit skönt att hunnit göra saker som blivit liggandes alldeles för länge, som övervåningen t.ex. Vi flyttade ju till detta nya huset i Maj och det har sedan dess inte riktigt känts som mitt. Amelia och Oscar trivs bra men jag har inte riktigt känt mig "hemma". Huset är ganska trångt i jämnförelse med vårat gamla, det är lika stor boyta men det finns ingen som helst förvaring. Innan hade vi ju vindsförråd, källare och andra förråd. Det saknar jag verkligen för hur mycket man än rensar så finns det såklart saker som man faktiskt vill ha kvar. Jag har slängt/sålt allt som jag alltid tänkt "Men den kan jag ha sen när jag går ner i vikt, den här kan vara bra att ha om vi skaffar en till katt osv..", ni som vet ni vet haha. Så nu när Amelia har varit borta så har jag rensat hela övervåningen, gjort iordning så gott det går för att få lite mer utrymme och mer myskänsla. Jag är faktiskt ganska nöjd! Känns skönt att ha börja bo in mig lite jag också.

Nu ska jag slänga ihop lite fler inlägg om dagarna som gått och sedan skicka lite mail angående kursen som jag snart ska börja läsa! Ska bli så kul. Hej så länge!

// Jeekis

Gillar

Kommentarer