Överraskad.

Hej Cyberspace,

vilken fantastisk dag det blev igår! Amelia bjöd på sovmorgon fram till 09 vilket var helt fantastiskt. Efter frukosten gick vi ut och hoppade lite studsmatta, sågade i ordning brädor till det "blomtorn" vi ska göra och sedan började vi grundmåla dem. Det var några mysiga minuter innan Amelia gick loss och ville måla exakt överallt förutom de stenar och plankor vi lagt fram till henne, haha.


Precis när vi höll på att plocka undan så rullade det in en bil på gården som tutade och spelade hög musik, ur sidofönstrena i framsätet hängde mina älskade syskon Mikkan och Bella. Jag blev så glad!! Bästa överraskningen. Vi myste i mängder, pratade om allt vi missat sedan sist, läste bok och dansade med Amelia. Hämtade hem lite Sushi från ESA, godaste sushin häromkring utan tvivel, sedan åkte vi hem till Pappa för ännu mer mys. Jag fick också hoppa upp på hästryggen igen en liten sväng! Så mysigt. Cajsa har ställt 3 hästar på sommarbete ute hos pappa och dom är så fina. Jag älskar verkligen hästar och det känns i hjärtat att jag inte har ekonomi att ha en, framförallt pga att Amelia verkligen är helt galen i dem. Eller iallafall ha möjligheten att kunna sköta en häst lite själv, det var så länge sedan jag verkligen var aktiv så jag skulle behöva friska upp minnet en aning. Jag tror jag var 12 när jag delade en sköthäst med en tjej en period och när jag var kring 15 dog väl hästintresset ut.

Hur som, hade verkligen varit en dröm. Men det kommer drömma, dock alltid bra att ha något att drömma och jobba mot! Lite extra roligt att Oscar faktiskt också pysslat lite med hästar och dessutom byggt ett stall med hans mormors travintresserade man.

Vi var hemma kring 20-tiden och Amelia somnade ovaggad, även jag några timmar senare. Hoppas ni har det bra där ute, vi hörs!

// Jeekis

Gillar

Kommentarer