... och där försvann högen!

Hej cyberspace,

I Lördags var mamma och Roger här för att hjälpa oss med den stora jordhögen som stått parkerad mitt på vår gräsmatta sedan långt innan vi flyttade in. Det blev verkligen så himla bra! Dock var det inte alls fin matjord, som vi hade trott och hoppats på så vi har en hel del sten att kratta bort. Dock har vi redan hunnit typ 75% så nu är det bara den sista biten kvar, sedan åker det på en jäkla massa gräsfrön. Hoppas kunna få en jämn fin gräsmatta inom 1 månad iallafall. Medan Roger körde runt med mini-grävaren så myste jag och Amelia mest med mamma, hon hade med sig massa fina sommarkläder till mig som hon inte kunde ha längre så jag blev så himla glad!!
Efter grävandet åt vi årets första rabarberpaj från trädgården, jäklar vad gott det blev. Jag ska verkligen försöka ta reda på alla bär vi får i år, mamma brukade göra en så himla god rabarberkräm som jag tänkte jag skulle försöka mig på någon dag framöver.

Det blev en riktigt mysig förmiddag.

På eftermiddagen kom Pappa och Sara med familj, vi hade bestämt sedan dagen innan att vi skulle grilla lite och mysa i trädgården. Sagt och gjort! Vi grillade laxknyten, så in i helsikke gott alltså. Jag äter inte direkt fisk annars men detta är verkligen helt fantastiskt. Kul att göra något annat än kött också! Kvällen fortsatte med luftpistol och luftgevär. Så kul. Vi kröp till sängs vid 23 och somnade som stockar. Vilken dag!

// Jeekis

Gillar

Kommentarer