Hur härligt kan livet vara?

Hej cyberspace,

De senaste dagarna har verkligen varit magiska, det är så att jag får nypa mig i armen nästan. Jag har hängt med Hanna i stallet, sedan har vi hängt, fiskat med våra familjer, grillat och bara njutit av fint väder och varandras sällskap. Det är verkligen så länge sedan som jag träffat någon som man verkligen klickar med, allt liksom. Inga konstigheter, inga krusiduller eller fin i kanten. Bara människa liksom. Jag är så glad att Hanna trillade in på mitt jobb förra året, annars tror jag inte att vi skulle fått den kontakt som vi har idag.


Idag har Oscar jobbat hela förmiddagen och jag & Amelia har hängt hemma. Vi har bara varit inne faktiskt, det har varit så vansinnigt varmt idag. Vi har målat, gjort ansiktsmålning på varann och badat med massvis med bubblor. Ja, sånt där som jag tror att hon uppskattar när vi är ensamma. Jag försöker ofta göra lite mer "barnvänliga" och roliga saker när vi är ensamma, för ofta är det så att när Oscar kommer hem från jobbet är det mycket vardagssysslor som ska göras för att allt ska gå runt. Däremot har de mesta blivit hängande när det varit så fint väder och vi har varit ute på så mycket äventyr. Tvätten växer, dammet samlas i hörnen osv.. En del av mig får lite panik men jag försöker njuta av allt vi gör istället, snart är hösten här och allt är tillbaka till vardagen. Då längtar man istället tillbaka till sommaren och ledighet. Eller, ledighet och ledighet. Jag är ju sjukskriven över sommaren, men Amelia har sommarlov.

På eftermiddagen när Oscar kom hem så försökte vi laga gräsklipparen vilket inte riktigt gick som vi önskat, ännu ett fel.. Jag blir verkligen galen på motorfordon! Vi har fasen alltid något fel på något. Iallafall, jag trimmade istället halva gården innan det var dags för lite våffel-middag. Efter det så ringde Pappa och undrade om vi ville med och bada, vi var inte sena med att följa med. Det är verkligen så skönt i vattnet nu!

Imorgon kommer Mamma och vi ska åka till någon sjö, äta picknick och bada. Så himla mysigt!


// Jeekis

Gillar

Kommentarer