Höst.

Hej gänget,

Månader har gått sedan jag skrev sist och jag önskar jag kunde skriva att jag gjort något viktigt, men jag har inte det. Jag har inte gjort så mycket alls faktiskt, njutit utav Sommaren (legat på botten på en sjö för att få svalka och kunna leva) , arbetat och hängt med familj och vänner. Vi avslutade sommaren med en kräftskiva i trädgården med massa vänner, både nya och gamla. Det var riktigt roligt och så himla skönt att bara få vara Angelica liksom, inte mamma, syster eller dotter. Det var riktigt bra och himla roligt.

Nu är äntligen hösten här och det är så jäkla, jäkla skönt tycker jag. Min favoritårstid är verkligen hösten. Få fylla lungorna med frisk kylig luft, se lövens färger ta över marken och äntligen slippa ha dåligt samvete för att sitta inne med en bra bok, tända ljus och kaffe. Haha, vilken partypingla här va!
Iallafall, hösten för mig är alltid en nystart på något vis. Vet inte om det sitter inpräntat i mig sedan skolan och att få börja en ny årskurs varje höst liksom. När man var liten betydde hösten just det, ny årskurs och termin. Man skulle visa upp sig efter ett sommarlov och man hoppades så innerligt att man skulle hinna förändras under de få månaderna. Gått ner i vikt, blivit längre, fått bröst.. Ja, ni som vet ni vet.
Sidospår, som vanligt.
Denna höst tänkte jag försöka göra en nystart med bloggen, på riktigt.
Gjorde en omröstning på instagram och ni var faktiskt ett gäng som fortfarande ville läsa min blogg. Kul ju! So.. this is a start.


Sensommarbild på mina två hjärtan.

// Jeekis

Gillar

Kommentarer