Here we go again bloggisen.

Hej gänget!

Finns det någon som hänger kvar här inne? Om inte kanske någon hittar hit nu. Jag har inte skrivit en endaste rad sedan i November, jag har inte haft lust och har jag haft mycket omkring mig helt enkelt. Ni som följt mig igenom dessa bloggportaler vet hur jag funkar vid det här laget. Jag börjar, försvinner en stund, förbannar att jag inte skriver för att jag älskar det och sedan är jag igång igen. Yes, samma visa denna gången.

Så sedan dess har det hänt en del ändå.
Jag håller inte längre på med hästar, då hästen/-arna inte står kvar. Jätte tråkigt men sånt är livet. Jag har försökt att arbetstränat under våren men det gick inget vidare just där jag fick plats, så nu har vi lagt det på is under sommaren för att Amelia är hemma på sommarlov. Till hösten har jag kommit in på en utbildning som jag tror att jag ska försöka mig på. Annars är sig kanske allting sig likt? Pappa har flyttat men bor inte så långt bort ändå. Oscar har tagit truckkort och fått jobb. Jag går hemma och funderar över mina synder, haha nej inte riktigt men ni fattar.
Jag tänkte att jag ska försöka skriva av mig lite här då och då, precis som förut. Som jag sagt tusen gånger, jag älskar det och kan inte förstå varför jag slutar helt plötsligt. Kanske för att jag ibland tänker att jag är för gammal för detta? Men samtidigt, man är väl aldrig för gammal för det man tycker om? Eller? Kanske är det min ålderskris som håller på att lysa igenom. Tänk att jag blir 30 år i höst. Vart har jag kommit i livet? Typ ingenstans känns det som. Alla har köpt hus, fina utbildningar och fina jobb. Fett sparkonto, haft körkort i över 10 år. Själv har jag inte ens ett körkort. Eller ett jobb.
Men jag har iallafall överlevt, det är jag stolt över. Det är mer än jag trodde för 4.5 år sedan. Med handen på hjärtat, så är jag lycklig. Med min familj. Det är bara mina hjärnspöken och andra livsval som jag gjort som fortfarande håller krampaktigt tag i mig, men dom släpper kanske så småningom. Så länge man gör så gott man kan, right?


/Jeekisen

// Jeekis

Gillar

Kommentarer