En månad senare.

Kärt återseende, bloggen!
Dagarna har verkligen sprungit iväg och ändå känns det inte som att jag gjort någonting. Eller jo, jag har haft fullt upp med att vara mamma. Hur i hela friden hinner ni med att vara mamma OCH blogga? Hur hinner man ens med sig själv och sina behov, haha? Ta det inte fel, jag älskar att vara mamma men jag har inte riktigt kommit in i några slags rutiner eller lärt mig hur jag ska lägga upp dagarna. Nu är det liksom 100% Amelia och inget annat. Häromdagen kom jag på att jag suttit med Amelia i knät i 3h och varit kissnödig men aldrig kommit till skott att gå på toaletten för jag ville inte väcka henne.. Haha. Men jag antar att man kommer in i det så småningom!

Jul & Nyår var lugnt och skönt, så mysigt att bara vara med familjen. Vi har köpt ny bil, varit till sthlm en sväng, bestämt datum för dop & varit på möte med prästen, jag har haft fruktansvärt infektion i ena bröstet, Amelia växer som hon ska och mår bra.

Jag ska försöka blogga mer nu när jag äntligen fick tummen ur och skrev detta inlägget, jag älskar ju att blogga och det är avslappnande så jag ska som sagt verkligen försöka 💜 så länge får ni lite bilder från min vardag den senaste tiden.

// Jeekis

Gillar