Blixtar och dunder.

Hej gänget,

Vilken jäkla storm vi fick in här idag på eftermiddagen! Det dånade över hela byn, träd har blåst ner över vägen, regnet stod som spön i backen och blixtarna gick i ett. Har varit med om ett enda åskväder i samma stil som detta och det var när huset uppe i Rättvik, där vi bodde först här i Dalarna, skakade av all åska. Det var helt sjukt.

Hur som, idag har varit en riktigt seg dag, iallafall till att börja med. Amelia sov så dåligt, somnade inte förän 22 och vaknade 05! Mellan det en massa uppvak. Det är precis som att hon har mardrömmar, sover typ men bara skriker. Gör så ont i hjärtat när man inte kan göra någonting åt det, ingenting duger liksom. När hon äntligen blev trött efter morgon-gröten vid 9.30 så somnade vi båda två och sov till 11.30, så himla skönt. Satte igång att dammsuga och damma medan Amelia lekte nöjd på golvet. Jag har köpt lite nya leksaker till henne och dom gick verkligen hem, det är så roligt att se henne upptäcka, klättra och känna. Så häftigt hur snabbt hon utvecklas!

När Oscar kom hem från jobbet vid 14.30 åkte vi direkt till affären för 2 veckors handling, så himla skönt att få det ur världen. Brukar gilla att handla men denna gången kändes det bara jobbigt, kanske pga värmen. Jätte skönt att få hem mat iallafall, började eka i kylskåpet. Vi köpte ett annat märke på blöjor idag, tänkte testa något billigare och dessutom tycker jag inte alls att Libero up&go som vi haft nu sitter bra på Amelia, dom liksom sätter sig på sniskan och är inte så hög över rumpan, vilket gör att de gärna läcker. Så jag hoppas att dessa ska passa bättre! Haha, vilken intressant information för er, framförallt ni som inte har barn. Men blöjor, bajs och sömnrutiner är en stor del av livet nu. Vill ni läsa mer om småbarnslivet?

Nu ska jag avnjuta en nybakad vaniljbulle och ett glas mjölk, sen ska jag nog ta en dusch innan sängen väntar. Hoppas hoppas hoppas på en lugn natt med massor av sömn!


// Jeekis

Gillar

Kommentarer