Augusti, 13.

Hej!

Vilken härlig helg det blev för våran del. I fredags gick Oscar äntligen på lite semester, en vecka blir det iallafall. Vi lagade lite mat, kikade på tv och tog det bara lugnt. I Lördags började vi med renoveringen, eller, jag började. Jag tog bort nästan all tapet, så skönt att få bort den fruktansvärt fula tapeten, haha. Trappen, hallen där uppe och vårat sovrum ska göras om är tanken. Trappen och hallen har stått halvklar sedan vi flyttade in, dom som bodde här innan hade börjat riva men inte kommit längre. Så nu känns det riktigt härligt att vi ska göra iordning. Hallen och trappen ska bli helt vitt med detaljer i svart och guld. Sovrummet kommer gå i mörkblått och en tegel-fondvägg, jag tror det kommer bli så himla fint!

Igår kom Mikkan hit och sov över, så himla mysigt. Hon har haft fullt upp med jobb hela sommaren så vi har inte setts så mycket, var så härligt att äntligen få kramas lite med henne. Vi var in till Ludvika och köpte lite godis, sedan myste vi i soffan och pratade hela kvällen. Idag vaknade vi vid 8-tiden, käkade frukost och sedan tog vi en långpromenad med hundarna. Så skönt!
Nu har Mikkan åkt hem, jag har tagit en lång skön dusch och tar det lugnt framför några avsnitt av New girl medan Oscar matar Amelia. Mys!

// Jeekis

Gillar

Kommentarer