Ännu en helg.

Hej på er, Måndag igen!
Det som är lite speciellt med denna Måndag är att det är Oscars första semesterdag. Nu ska han vara hemma med oss i 2 hela veckor och bara mysa, som jag längtat efter detta.

Hur som, helgen har varit bra, den gick ruskigt fort faktiskt. I Lördags kom Linnéa hit och umgicks över dagen, så mysigt. Rätt häftigt att vi har varit vänner sedan vi var ca 6 år. Det är ju ett tag nu, haha. På kvällen gjorde jag en super god köttfärspaj som jag och Oscar mumsade på till en film.


Söndagen spenderades på kalas hos Pappa, vi firade både William och Sara som fyller/har fyllt. Amelia var hängig, jag trodde det var för att hon sovit dåligt men på kvällen blev hon väldigt varm och tempen visade 39,7... Mitt mammahjärta gick i tusen delar. Så inatt har det inte blivit så mycket sömn för mig, jag är så rädd att hon ska få en feberkramp som inte går över och som jag  inte märker.. Att vara förälder är verkligen 50%kärlek och 50% ständig oro, haha. Finns ALLTID något att oroa sig över, även om jag inte är någon extremt överbeskyddande mamma. Nu ska jag servera lite gröt till familjen, sen får vi se vad som händer!

Bilder från helgen.

// Jeekis

Gillar

Kommentarer