28 år och allt är inte på plats.

Hej gänget.

Den 4 oktober blev jag 28 år, alltså herrejesus vad åren går! Säger det varenda år men det är verkligen helt galet.
När man var yngre så trodde man verkligen att man skulle ha hela livet iordning vid det här laget. Jag har såklart kommit en bit på vägen men det är så mycket mer jag vill och som jag gärna hade sett att jag haft idag, som t.ex mitt egna hus på landet.
Det är verkligen en av mina stora drömmar. Fler barn, iaf ett till och en gård med djur. Helst skulle jag vilja vara självförsörjande men det är ju nästintill omöjligt.
Kanske ha ett gårdscafé eller ha ett litet boende för ungdomar med psyk och drog-problematik. Det vore fasiken något. Några getter, kossor, höns och kanske t.om en häst eller två. Låta Amelia växa upp med lugnet av skog, natur och djur.
Det önskar jag med hela mitt hjärta. Kanske att jag hinner med att köpa ett hus innan jag blir för gammal men livet har liksom tagit andra vägar.
Man kommer inte så långt på att ha varit sjukskriven i nästan 3 år, för att sedan försöka komma in i arbetslivet igen och få allt att fungera. Tyvärr är det för mig en lång väg dit men jag försöker verkligen varenda dag att bli bättre, att komma framåt på något vis.
Det har länge känts som jag står på samma plats och bara stampar. Känns så himla skönt att jag kom in på att läsa denna kursen som börjar om 2 veckor, det är ett steg närmare min undersköterske-utbildning som jag så gärna vill ha. Livet har ju varit knackigt så länge jag minns och det satte tyvärr spår i mina gymnasiebetyg, så detta känns riktigt bra att förhoppningsvis kunna ha en riktigt utbildning att luta mig mot när 2021 startar.
Jag har under de senaste halvåret verkligen funderat på vad jag skulle vilja jobba som, jag har ju som ni vet arbetat väldigt mycket inom psykiatri och drogmissbruk vilket jag verkligen älskar, framförallt det sistnämna. Det har dock tagit ganska mycket på mig och jag har funderat lite på om det finns något annat inom vården som jag skulle vilja göra. LSS är inte riktigt min grej, absolut ett helt okej jobb men jag känner inte riktigt att jag får utvecklas på samma sätt som inom psyk/drogmissbruk. Började läsa lite om att bli barnmorska och ju mer jag tänker på det så känns det som att det skulle passa mig, men då är det ju nästa steg - högskola. Herregud vad läskigt. Jag har verkligen aldrig haft ett plugg-huvud så det känns lite som att jag skulle ta mig vatten över huvudet.
Jag får helt enkelt börja med undersköterska, jobba några år och känna efter vad som skulle passa bäst. Kanske slutar jag på en vårdcentral, en förlossningssal eller en missbruksenhet. Det häftiga med framtiden är ju att man faktiskt kan påverka det själv. Jag kände mycket förut att jag var tvungen ha "my shit together" vid det här laget, men jag känner inte alls så nu. Jag försöker bara göra sånt som jag och min familj mår bra av, testa olika saker och tillåta mig själv att ibland ha dåliga perioder.
Vi är inte mer än människor, det är viktigt att komma ihåg. Gud vilket inlägg det blev, jag tänkte jag skulle skriva om min födelsedagshelg!

I korta drag var den iallafall: Mysig även om själva födelsedagen var lite ensam då Oscar jobbade och mina syskon + pappa inte kunde komma, men på kvällen kom Mamma och Roger med sååå fina presenter. Jag blir alltid så jäkla bortskämd. Resten av kvällen spenderades med tända ljus, idol och tacos - helt perfekt! Lördagen spenderades tillsammans med Pappa och "hans familj" som också kom med massa fina presenter, På Söndagen kom Oscars Pappa tillsammans med fru och barn för att hälsa på.
Det var så mysigt! Vi ses tyvärr inte så ofta men det är verkligen så kul när vi väl gör det. Gissa vad sjutton dom kom med? Dom visste att våran grill sjöng på sista versen så vi fick en weber-grill?! Kombinerad födelsedagspresent och inflyttningspresent. Så himla snällt. Ja ni hör ju vilken fantastisk helg jag har haft, var bara mina systrar och bästis som saknades så hade det varit fulländat men jag är mer än nöjd ändå.
Jag fick också blombud från världens bästa svärmor med familj, vilken himla lyx!

Nu ska jag spela lite gitarr och invänta att klockan blir 16, då ska jag hänga med bästa Hanna till stallet! Myyyys.

// Jeekis

Gillar

Kommentarer

Dalamorsan
Dalamorsan,
Det kommer, det kommer 💗 Jag känner samma i my kry du skriver men har inte haft det så enkelt alla gånger så mycket har fått bli ogjort och kommer få vänta några år än... Vi hinner 💗
nouw.com/dalamorsan
Julia,
Hör av dig om du behöver hjälp med plugga eller bolla tankar 😍 jag är ju färdig osv. Jag älskar att plugga och hjälper dig mer än gärna 💕
nouw.com/amazinglyjoly