Hej mina små päron!

Idag är det måndag och jag skulle igentligen ha jobbat men fick ligga hemma.. För imorse vakna jag av att jag inte hade någon röst kvar alls och är ju förkyld men kan ju inte jobba på ett ställe där jag ska prata med folk så har jag ingen röst. Så här har jag legat hemma hela dagen.
Men helgen va go. I fredags åkte jag t trollhättan å va med min saknade vän latifa som har flyttat till arboga. Sen på lördagen åkte jag t trollhättan igen och va med några andra så missade jag tåget hem så blev kvar där å sov hos en polare. Men vi åkte till uddevalla å sen lilla edet där jag träffade ännu en saknad vän linda. Så vi festade där så jag tror vi kom tillbaka till trollhättan 04:00. Så blev inte så mycket sömn men men kul hade jag :)
Puss 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina päron!

Idag är det måndag och jag är så trött.
Denna helgen har varit den bästa på länge. I fredags var det ju midsommar afton och då åt vi mat sen gjorde vi midsommar stång å vi drack sen åkte jag runt på smögen å lite olika ställen senare på kvällen i en cadillac. Sen på lördagen va det cruising i lysekil så då kom dom och hämta mig i cadillacen igen och vi hämta upp lite folk så grillade vi sen drog vi till lysekil å va där hela natten å drack.
Har iallafall haft en as bra midsommar hoppas ni också hade det.
Nu är det iallafallny vecka och nya tag💪🏻💪🏻

Likes

Comments

Hej alla mina hjärtan!!

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll.. Vet knappt själv när jag sist bloggade pch orkar faktiskt inte kolla. För spelar inte så stor roll.. Jag har hade mycket i skolan och mycket med mig själv. Sen för en vecka sen när jag tänkte börja igen för nu är det ju sommarlov å sånt.. Men nä då får jag blodförgiftning å får gå på pencillin.. Pch när jag äntligen fick sluta med pencillinen så fock jag en grov allerigsk reaktion på det.. Så nä detta går inge bra.. Men tänkte iallafall börja blogga igen. Och nu på fredag är det ju midsommar så fet ska bli väldigt kul.
Hoppas ni har haft en bra början på sommarlovet iallafall.
Puss 😚

Likes

Comments

Gjorde bananpannkakor till kvällsmat enkelt och gott:
1 banan
2ägg
Det blir typ 2 stora vanliga pannkakor eller som 3 plättar.

Likes

Comments

Hejsan på er mina läsare!

Idag blir ett sent inlägg men måste få skriva lite...
Så idag så va jag i skolan nio till halv ett sen drog jag å en kompis in till stan så handla jag lite saker så åt vi på max.
Efter det åkte vi till uddevalla för hon skulle träffa sin kille och när vi står utanför kampenhof så hör vi hur en 21årig kvinna pratar bakom oss om att hon är mobbad och saker och vi blir helt tagna av detta så vi går fram till henne och berättar att hon är fin som hon är och att hon ska stå upp för sig själv och att man får se ut hur man vill. Men det är det mobbarna inte förstår... Tyvärr..
Så jag hoppas vi kunde ge henne något bra för tycker verkligen inte sånt här är okej asså en människa ska väl kunna på se ut som den vill utan att det ska bli nertryckt? Men inte i dagens samhälle det vet jag..
Men du stå på dig och du som sitter och läser detta också. Stå på er låt aldrig någon trycka ner er pågrund av hur ni ser ut och va precis som ni vill, vi är födda olika inte för att alla ska vara likadana..
Puss hajjjj!😘

Likes

Comments

Jag å amanda gjorde lite varmchoklad 👏🏻😍

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har varit en kall dag eller aa dagen är ju inte slut. Men jag gick upp ganska tidigt för att göra mig iordning och åka till mellerud till amanda. Så när jag kom till henne så gjorde hon varmchoklad😍
Nu så håller hon på att göra sig iordning för vi ska in till stan vid sju för att äta pizza👏🏻
Så blir bara myskväll idag.
Puss på er! 😘

Likes

Comments

Man får vara både nyttig och onyttig ibland

Likes

Comments

Börjar bli jävligt trött på detta nu! Folk klankar ner på andra osv.. Jag får saker som trycker ner mig varje dag. Har tagit bort mycket av det folk skrivit t mig eller bara svarat på det. Men asså seriöst man ser ut som man gör finns inget sätt att ändra på det. Man är född som är. Och sen när folk skriver att man inte är värd ett piss i denna världen så blir jag bara så jäkla lack... Eller att man ska gå å ta sitt liv.. Asså hur dåligt mår inte ni som skriver sånt här till folk.. Asså var fan är världen påväg???!! Känner en tjej som får också fått massa hat men säger inte den personens namn! Men stå på er ni som får lida med samma saker som mig dagligen.
Asså ni förstår inte vad ni gör! Asså jag kan inte gå utanför min dörr å ner t stan för å ha lite kul innan jag får konstiga blickar eller folk som skriker saker till mig..
Bara för att jag ser ut som jag gör eller är på ett visst sätt ska man inte behöva bli ner tryckt!
Som tur är så finns det folk som kan stå på sig och klarar av sånt här men vissa människor gör inte det och kanske måste ta medicin resten av sitt liv för att må bra igen...
Asså mobbning är aldrig okej bara det är en liten grej!
Skriver verkligen inte detta för nån jäkla attention. Utan känner att jag måste få skriva av mig nu för har hållit detta inom mig så länge! Måste få säga vad jag tkr nu!
Tycker att ni som skriver sånt här till folk borde tänka på vad ni gör mot folk!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag vet jag har inte bloggat på länge men har inte mått så bra så har inte haft nått att skriva om direkt för har bara legat hemma i min säng och degat.
Men idag känns det bättre så imorn blire skola och imorn äre fredag. Asså känns som denna veckan har sprungit iväg.
Men asså jag har fått nått ryck nu så jag ska börja äta lite bättre så har köpt mörk choklad som jag kan ha nu under helgen sen nu som mellis gjorde jag en smothie eller hur det nu stavas 😂
Sen har jag varit ute å kört nu i över en timme.
Men aa nu blir det bara att sitta inne och kolla på tv för här i åmål är det över -20 grader så gå ut är inte så jättekul. Så blir nog en mugg varmchoklad senare.
Puss på er! 😘

Likes

Comments