Ukens høydepunkt: Det må være da to venninner og jeg spiste sushi i parken og pratet om livet.

Ukens nedtur: Å bli syk IGJEN. Vært pjusk i formen siden torsdag. Heldigvis går jeg ikke glipp av noe fint vær, i hvert fall. Da hadde jeg krepert.

Ukens sang: "Malibu" av Miley Cyrus har gått på repeat endel ganger denne uken faktisk.

Ukens matopplevelse: Det må ha vært fredag da jeg egentlig ville bruke en mill på Foodora, men bestemte meg for å finne noe i fryseren for å spare penger. Flink jente. Det ble fiskeburger! Nam!

Ukens tanke: Det er tre ting som ofte går igjen. 1: At jeg er skikkelig heldig som har så mange fine venner i livet mitt. 2: Jeg må slanke meg, og 3: søren, jeg er fattig denne måneden.

Akkurat nå: Er jeg mett, syk og har litt noia for hva jeg går glipp av ute i Oslo-natten. Det er så typisk meg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ikke drikke alkohol

Jeg er rett og slett drittlei av å drikke alkohol. Det gir meg uansett fler negative baksider, enn positive. Så hvorfor drikker man da, egentlig? Nei, huff. Grøsser bare av tanken. Jeg vet at jeg vil drikke på 17. mai, for det har jeg positive minner til. Ellers skal jeg holde et lavt nivå.

Trene - fordi det gir meg så mye

Jeg vil føle meg fin, jeg vil ha energi, jeg vil ha det gøy. Og jeg vil spise mer grønnsaker og fisk! Rett og slett bli flinkere og mer kreativ på kjøkkenet.

Slappe mere av

2017 skal være mitt år. Jeg skal virkelig ta vare på meg selv. Derfor må jeg bli flinkere til å slappe av. Jeg er supersosial, og elsker det, men jeg trenger minst en dag i uken der jeg bare slapper av hjemme.

Spare

Nå har jeg fått meg en jobb der jeg tjener ganske bra. Derfor må jeg klare å endelig begynne å spare.

Ta vare på menneskene rundt meg

Både kjæresten, venner og familien. Jeg har også lyst til å jobbe mer frivillig.

Likes

Comments

Det har gått en hel sommer, det har gått en hel høst. Det har til og med vært jul. Verdens fineste jul. Endelig.
Et par år nå har jula føltes meningsløs på mange måter, men i år jobbet jeg sammen hele familien min, frivillig. Det var så bra!

Jeg ser frem til 2017. Det er noe med et helt nytt år. Jeg føler på en måte at jeg får en ny mulighet til å bli det mennesket jeg ønsker å være, og ha det livet jeg drømmer om. Siste delen av 2016 gjorde jeg mange feil, og jeg tror ikke jeg var helt meg selv. Svaret på hvorfor har jeg enda ikke funnet, men nå er jeg lei. Jeg vil ikke være den personen jeg var da. Så nå har jeg tatt tak i ting, og vil starte på nytt nå. Jeg er heldig som har en fantastisk kjæreste, venner og familie. Ikke minst jobb! Og hobbyer. Nei, dette blir bra.

Startet året med å bli syk da. Jobber med saken, fra mandag starter jeg livet. Hehe.

Likes

Comments

​Jeg sitter i sofaen, og ser ned på beina mine. Jeg tenker at de er fine, litt brune og at jeg kler den nye shortsen jeg kjøpte i går. Ser bort på vinduskarmen min. Der står det en ny vase jeg kjøpte på e-bay, med rosen jeg fikk av lærerne mine etter endt skolegang. Jeg smiler. Vinduet står åpent. Det er så bra vær. Drikker hjemmelaget iskaffe. Sov uten alarm i dag. Skal trene etterpå. Ferdig utdannet. Snart tur til Kroatia. Altså, kan jeg klage eller?

Lykkelig. ENDELIG.

Likes

Comments

​Altså. Tidenes verste eksamen er bestått. Og den var ikke så ille som jeg trodde. Hashtag lykkelig.

Likes

Comments

Føler meg mye bedre om dagen. Selv om det går opp og ned som alltid, prøver jeg hver eneste dag å sette pris på de små tingene, og nyte. Sånn som i dag; stod tidlig opp (halv elleve, tidlig til å være en fridag!), lagde meg god frokost, dro og trente, dusjet da jeg kom hjem, lå litt på macen og leste blogger, så møtte en venninne i sola. Nå har jeg akkurat spist en sykt god middag, og etterpå skal jeg hjelpe bestevenninnen min å bære en ny sofa hun har kjøpt, DERETTER kommer hun og min andre bestevenninne på vafler til meg.

Jeg føler jeg aldri har tid til noe, og ligger etter, men hallo, egentlig får jeg mye ut av de fleste dager. Og DET skal jeg være fornøyd med! Humøret er ganske jevnt om dagen også, føler til og med en liten kiling av lykke i magen noen ganger. Det er fantastisk. Om snart bare ti dager er eksamen (som jeg gruer meg noe sinnsykt til), men akkurat NÅ skal jeg bare nyte. Er lei av å miste energi på å grue meg til ting. Da ødelegger jeg jo halvparten av dagene mine?..

I morgen skal jeg på skolen og ha favorittfaget mitt, med favorittlæreren min, spise Funky Frozen yoghurt med favorittjentene mine (50% i morgen!), trene, kjøpe en superfin tavle fra Granitt som jeg så på en blogg i stad, deretter spise god middag med de samme jentene og mest sannsynlig dra ut en tur! Lørdag og søndag skal jeg jobbe. Og den jobben gjør meg lykkelig! :-)

Ble mye skrift her nå, men trengte å få ting ut. Spis, elsk, lev ass! Og pust.

Likes

Comments

​Sjokolade. Smågodt. Enda en middagsporsjon. Du er egentlig stappmett. Magen er på spreng, og du kjenner at du egentlig er litt kvalm. Likevel serverer du deg selv enda en. Spiser og spiser. Drikker et stort glass vann. Går på do. Tar en neve smågodt. Kvalm. Vil ha mer. Angrer. Gjør det samme dagen etter.

Ja, man skal kunne kose seg. Men, når du har spist godteri hver eneste dag i mange uker, kan du godt ta en liten pause. Holde seg til én eller to ganger i uken. Du trenger ikke mer enn det. Du lager deg tanker i hodet om hvordan morgendagen skal bli. Null godteri, heller en banan og en skyr.

Jeg har gått ned tretten kilo, men jeg er på vei opp igjen. Bare et par-tre kilo, men de skal ikke være der. Jeg elsker å trene. Det får jeg til. Men hvorfor trene så mye, når du bare spiser deg opp igjen? Nå må noe gå opp for meg snart, for jeg vil aldri tilbake til der jeg var. Aldri.

Nei, nå må jeg gi meg.

Likes

Comments

Hvem vil jeg egentlig være? Jeg leser så utrolig mange blogger hver dag. Og jeg liker det, men er det egentlig godt for meg?

Jeg har alltid tenkt at jeg er en jente som ikke blir påvirket av samfunnet. Eller, alle blir jo påvirket på en eller annen måte - men når jeg tenker på utseendepresset, trening, kosthold og alt dette - jeg har alltid følt at jeg har kontroll der. Men har jeg egentlig det?

Hvorfor leser jeg da sikkert tjue blogginnlegg hver dag, tenker at "hmm, den frokosten vil jeg også lage. Den genseren vil jeg også ha. Kanskje jeg også skal dra på trening i dag. Skulle ønske jeg også hadde en skikkelig glad-dag som denne bloggeren skriver at hun har"?

Jeg vil jo være et supermenneske som alle andre. Når jeg våkner litt for sent en dag jeg har fri fra skolen, blar igjennom instagram, og føler meg dårlig fordi jeg ser bilder av folk som postet frokostbilde for 3-4 timer siden.. Det vil vel si at jeg blir påvirket? Jeg ser bilder av jenter som er on fleek både på håret, sminken og i klærne. Jeg tenker jo at jeg også vil ha en slik dag. Jeg vil også ha maks utbytte av dagen, ha mange kreative planer, gjøre noe annet enn å ligge på sofaen sammen med kjæresten min, spise en sunn middag, helst trene, kanskje jobbe med skole noen timer, helst ha masse penger på sparekontoen, opprettholde vennskap.. Ja, alt.

Sannheten er vel at de aller fleste dager ligger jeg og kjæresten min på sofaen. Ja, vi spiser kanskje relativt sunt, men går ofte på en "sjokoladesmell". Jeg har ofte mye å gjøre, kanskje for mye? Trener gjør jeg, men trener jeg riktig? Jeg jobber definitivt for lite med skolen, men hvorfor kan jeg ikke innse at jeg har eksamen om en liten måned? Penger har jeg IKKE mye av, og jeg klarer ihvertfall ikke spare. Vennskap stresser meg ofte. Jeg klarer ikke møte alle jeg ønsker til enhver tid.

Reality, ass.

Likes

Comments

Jeg har i mange år lest utallige blogger. Det er blitt min store guilty pleasure. Det å leve seg inn i andres liv har blitt en avhengighet. Jeg bruker flere timer på å lese blogger hver eneste dag.

Min Bloglovin-konto følger flere inspirerende og vakre jenter. Trening, mat, interiør, klær og hverdag er mine favorittemner å lese om. Kommer det innlegg med spons, politiske temaer og sånne ting hopper jeg ofte over. Det er ikke det at jeg gir totalt faen i politikk - neida, det er utrolig viktig, og jeg leser dem av og til - men i min lille bloggboble er det de tingene jeg nevnte over som fatter interessen min, og jeg drømmer meg bort i.

Flere av venninnene mine blogger. Ja, en av dem er ganske stor. Derfor gidder jeg ikke jeg å publisere meg selv som blogger. Det er liksom ikke meg. Men allikevel, fikk jeg en trang til å skrive denne kvelden. Skjærtorsdag. Året er 2016, og våren er like rundt hjørnet. Det skjer utrolig mye fremover, og mye av det skremmer meg. Kanskje det hjelper å skrive om det.

Det holdt for i dag. Tror jeg.

Likes

Comments