Godkväll! Tänkte första starta on denna blogg! Men denna gång i mer positiv bemärkelse! Jag har börjat att alltid försöka se livet från den ljusa sidan! Även om vissa dagar kan va totalt Depp. Så länge man inte ger upp har man inte förlorat! Denna bild från helgen då jag baka scones till frukost åt min andra halva, som orkar stå ut med mig när jag är som jag är! Han är en klippa. Utan honom hade jag aldrig klarat mig mot alla motgångar.

Likes

Comments

Ny dag, nya möjligheter. Som folk brukar säga. Men just nu ser jag ingen glädje i någonting. Går och lägger mig med dåligt humör och vaknar upp exakt lika! Idag ska jag iallafall åka och jobba och då får jag tänka på någonting annat ett tag iallafall. Dock vet jag att det kommer vara samma visa när jag kommer hem. Återstår att se. Blev ett tråkigt inlägg igen, men det får ni stå ut med. Vad vore jag utan den här lilla krabaten här nere!!

Likes

Comments

Halloj, kände för att skaffa mig en blogg! Får se hur länge de håller i sig eller hur många inlägg det blir!
Jag har så många tankar inom mig, som jag kände att jag behövde skriva ner!

När livet bara känns sådär hopplöst och ingenting är roligt längre, vad gör man då? För att hitta den där glädjen i livet igen? Känns som allt bara går emot en hela tiden! Jag orkar inte mer.. Blir fler och fler motgångar hela tiden. Det värsta av allt är att det går ut över mina närmaste tyvärr!!

Låter som att allt är värdelöst, men så är det inte! Det finns alltid upp och ner gångar i livet och just nu är det nedgångar!

Likes

Comments