nu jävlar är körkortet på G!
klar med fas A, fas B och fas C så nu är det bara fas F och repetition kvar! snacka om lycklig tjej här!
och nu är det stenhård pluggning fram till om 50 dagar för då ska det bannemej skrivas och köras upp för då fyller jag 18 motherfuckers!
men nu ska jag ha lite körning wohoooo! puss!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

känslan som uppstår när ens bästavän hugger en i ryggen. dem bedrar en och snackar skit om en!
jävligt tacksam för att du bevisat vad för jävla"vän" du är. fyfan för dig och fyfan för dig ditt äckliga svin!
att förstöra något bara för att du själv inte får något och sen gå och ljuga en rakt upp i ansiktet. FY FAN VAD ÄCKLIG DU ÄR! dampar snart sönder. sluta för fan att ljuga sanningen kommer alltid fram!

Likes

Comments

 

jag förstår inte folk som ska göra en liten skit sak till en vääääldigt stor sak. jag vet att folk reagerar olika på olika sätt. men att ta en liten lögn och verkligen få en människa att må så jävla dåligt att hon inte vill gå utanför sin dörr, alltså vad tänker ni med? att stöta ut en människa och inte ge henne chansen att förklara sig. ni är så patetiska. ni vet inte vad personen i fråga har varit med om? eller gått igenom. man ska inte dömma förrän man vet hela storyn. lär er det!
bara för att man valt fel ord vid fel tillfälle så ska man inte hålla på så som ni gör! sätt er själva in i situationen så ska ni se att det inte är så jävla lätt! äckliga jävla fjortis jävlar är vad ni är, väx nu förfan upp!

jag blir så arg på folk som är så osäkra på sig själv att dem måste få andra att må dåligt för att själv kunna må bra. usch fy på er! äcklad är jag!Likes

Comments

har du någon gång tänkt, vad skönt det skulle vara att få bo i foster familj?  då måste jag bara säga, du är dum i huvudet! javisst vissa har det jätte bra i sina foster familjer och får åka på semestrar osv. men har ni någonsin tänkt på hur surt och hemskt det kan vara med ett foster hem där föräldrarna är mycket strängare än era egna föräldrar. och inte bara det utan tänk också era föräldrar är ert egna kött och blod, det är det ni är gjorda av. du kan säga att du hatar dina föräldrar hit och dit, men innerst inne så kommer dem alltid finnas hos er. ni kommer sakna dem när ni väl aldrig får chansen att träffa dem igen. det hade inte varit så roligt? 

med tanke på detta så pratade jag med en tjej innan som berättade om sin uppväxt på olika barn hem, jour hem, foster hem och hos sina föräldrar. 

allting började med att hennes mamma hittade en ny i juni 2008 när A var 12 år gammal och den här "nye" killen ville inte ha några barn och stötte ut A från hennes mammas liv. Mamman ville inte längre ha med A att göra. A ringde sin pappa som bodde ca 1,5 mil ifrån hennes mamma. Pappan tog emot A med ett öppet hjärta och lät henne bo där i ca 2 veckor tillsammans med pappan, hans nya flickvän och deras hund. efter ca 2 veckor började bråken eskalera till slag och styvmamman flyttade där ifrån. A var livrädd men vågade inte göra något. Hon orkade knappt gå upp till skolan på morgonen för hon hade så ont och var mör i hela kroppen, hela ryggen var blå av slag från knytnävar till ketchupflaskor. Det var i september samma år som A gick till skolan och hon pratade inte med någon under hela dagen. Hon orkade inte ens öppna munnen. läraren som hon hade haft den dagen tog fatt i henne och frågade om hon kunde få prata med A. A svarade inte men hon följde med in. När de väl var inne i klassrummet brast A ut i gråt och läraren visste inte vad hon skulle göra. efter ett tag då A gråtit famnade läraren om henne och sa att allting kommer lösa sig, bara du stannar här med mig och berättar för mig vad som hänt så ska jag göra allt för att du ska få det bra. du behöver inte gå hem idag. 
    Läraren ringde till socialen och snackade med dem ett bra tag och sen fick A själv prata med soc, kvinnan som satt i andra luren frågade frågor (A kommer inte riktigt ihåg vad för frågor idag.) men soc kvinnan svarade att det kommer två soc"tanter" och pratar med dig och du måste försöka vara stark tills dem kommer och sen måste du berätta allt som du sagt till mig, till dem också så ska dem hjälpa dig. 
   A stannade kvar i skolan med läraren tills soc tanterna kom och A berättade allt för dem och dem sa att A vi kommer att ringa din pappa för han är trots allt din vårdnadshavare och han får bestämma hur detta ska gå till väga. Pappan fick 2 val att antingen låta A sova över hos läraren ( som hon hade en väldigt nära kontakt med ) eller på ett jour hem. För er som inte vet vad jour hem är så är det ett hem för barn som inte har någonstans att ta vägen bara för ett par dagar tills socialen hittar en fosterfamilj. A blev då skickad till ett fosterhem ca 7 mil hemifrån. Där började hennes resa mellan olika fosterhem och familjehem. efter 2 dagar hittade hennes pappa henne och förde henne hem och sa att nu ska allting bli bra min lilla prinsessa ( dessa orden sitter fortfarande djupt in i A:s själ och griper tag om hjärtat.) 
   Dagen efter fick A inte gå till skolan av sin pappa utan nu var det inte bara slag hon blev utsatt för utan även andra saker. Dagen efter så skulle A.s pappa åka och handla och A fick inte följa med. A rymde då hemifrån till skolan och fick tag på läraren som tidigare hade hjälpt henne och berättade efter många om och men vad som hade hänt och åter igen ringde läraren efter A.s kontaktperson inom soc som kom och hämtade henne. 
    Vid denna tiden hade socialen hittat ett fosterhem som A blev placerad i. Det var ca 15 mil ifrån där hennes pappa bodde. Där bodde A till i april 2009 då hon var 15 år. Hon började i en ny skola och hamnade i fel vänkrets. A började röka och dricka alkohol och efter ett tag började hon även röka på. Hon stal pengar från sin fosterfamilj och i juni 2009 började hon komma hem till sin fosterfamilj påverkad. Hennes fostermamma ringde då till socialen och sa att vi kan inte ha henne kvar och berättade allt som hade hänt. A blev skickad till ett behandlingshem och bodde där i ca 3 månader. 
    Väl ute från behandlings hemmet så blev A förflyttad till ett nytt foster hem och fick även då byta skola. hon sa själv att byter jag skola en gång till så kommer jag inte orka med livet längre. Men byte av skola blev det och här fann hon sig till en helt annan vän krets. Hon började trivas i skolan och tog tag i sina betyg och fick en bra relation med sin foster familj. Det enda var att paret var ett äldre par och mamman i familjen började insjukna kraftigt och A blev tvungen till att flytta för familjen kunde inte längre ta hand om A. 
   A gick ner i en depression samtidigt som hon blev satt på ett jour hem i en vecka och under den veckan sa hon inte ett ljud. När hon var ensam grät hon och när hon var tillsammans med jour familjen så satt hon med en tom blick och sa inte ett knyst. A blev en vekca senare placerad i en ny foster familj samtidigt som betygen gick från godkänt i alla ämnen till IG i de flesta ämnena. Hon orkade helt enkelt inte. Allt detta flyttande tog musten ur henne. Men hennes nya familj stöttade henne och gav tillbaka självförtroendet som hennes far hade tagit ifrån henne. i juni 2011 gick hon ut 9.de klass med godkänt i alla ämnena. hon bodde fortfarande kvar hos sina fosterföräldrar och trivdes mycket bra. 
    i augusti 2011 började hon gymnasiet och går idag i årskurs 2 med bra betyg och hon har även fått en egen lägenhet utav soc på villkoren att hon sköter skolan och drogerna är helt ur hennes liv. 
   jag har fortfarande kontakt med A och jag fick tillåtelse att skriva detta för hon själv inte är stark nog att stå för alla frågor som kan tänkas komma efter en sådan själv biografi och därför har jag inte heller skrivit ut hennes namn och hon börjar inte på A! 


    jag har även spärr på mina kommentarer att jag måste godkänna dem innan dem får publiceras så det är inte lönt med negativa kommentarer.Likes

Comments

tänkte att det var dags att komma igång igen! 
istället för att bara skriva några dagar så sökte jag lite på google 
och fick upp http://webbhjälp.se riktigt bra  sida för att hitta 
lite inspiration till att börja blogga och att inte lägga ner det igen
redan efter någon dag. har du slut på inspiration? kika då in på 
http://webbhjälp.se och känn inspirationen flöda! 

 

Likes

Comments

igår fick jag ett samtal av trafikskolan och hon skulle bara meddela att min körlektion var inställd pågrund av att min lärare var sjuk. då frågade jag henne om jag kunde boka en annan tid med just henne, då fick jag till svar: nej tyvärr hon är helt uppbokad fram tills v.19. GAAAH vad arg jag blir! 
men fick boka med en annan lärare istället. visst jag tyckte inte om min lärare i början, men nu kommer jag sjukt bra överrens med henne och vill itne ha någon annan. arg tjej här! 

och från det ena till det andra. 
igår när jag och Josefin gick ut och ställde oss vid parkeringen så står där två små killar som säger att dem ska skjuta bollar på oss. vi säger ingetting förrän de verkligen skjuter, så den minsta killen skjuter på Josefin, jag går och tar bollen från honom, då kallar den här typ 3 åringen oss för "jävla horor, jävla bögar, jävla idioter och ber oss hålla käften osv. alltså man blir så ledsen när man inser vart världen är påväg.. 

och när jag vaknade i morse så hade hela min dator kraschat så nu har jag ingen dator, och ingen tv nu  väntar jag bara på att mobilen ska gå i sönder också, det hade väl varit något? ha..ha.. 
DÖÖÖR! 

HELVETES JÄVLA SKIT VECKA RENT UT SAGT! ™
ps. det enda positiva med denna dag/vecka är att imorgon är det fredag!


Likes

Comments

Här sitter lilla jag med ansiktsmask och pluggar körkortsteori! 
är nu godkänd i fas A och B ska även börja på fas C! Känns gött 
att man kommer någonstans med teorin. Har äntligen fått börja 
övningsköra hemma med mamma för äntligen vågar hon köra 
med mig. wohooo! 

Men ska in och duscha nu, skriver kanske mer sen! puss! 


Likes

Comments

jag älskar one tree Hill.
är inne på sista säsongen nu sjukt tråkigt.. menmen. får ladda ner lite filmer att kolla på :-)

har inte så mycket att blogga om just nu så skriver mer sen! puss!

Likes

Comments

hejhopp!

sitter och kollar på hur många lingon finns det i världen bara för att det inte finns något annat på tv. kan inte ens komma ihåg när jag kollade på tv sist typ, haha!

idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna och har precis insett att vissa killar bara är att bajsa på. riktigt jävla hårt.
killar som inte sätter gränser och leker med en tjejs känslor tvärtom också, ni är fan inte kloka! idioter rent ut sagt.

sjukt härlig kväll igår för övrigt!

Likes

Comments

det är helt sjukt kan knappt själv förstå att jag klarat av det! 
jag har vunnit över min rädsla för vatten, jag har aldrig vågat  
vara under vattnet för länge, eller för djupt! men idag har jag 
tagit steget och klarade det! 

jag har också haft en sjuk höjdrädsla men den har jag också 
vunnit över idag! 
för att idag har jag hoppat från 3 meters trampolinen och jag 
är så JÄVLA stolt över mig själv! har knappt vågat mig upp där 
ens innan men idag gick jag både upp och efter många om och
men och mycket peppande så hoppade jag verkligen och det
kändes så jävla bra och adrenalinet bara pumpade! så jävla skönt! 

 

Likes

Comments