Hej!

Så här när hela dagen är över. Haft fullt upp med häst och barn under dagen så tiden har inte funnits.

Har utekväll med Lollo, dricker lite vin och käkar ruskigt god mat. Återkommer imorn när vinhuvudvärken har försvunnit 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När man kommer till gymmet har värmt upp och gjort första övningen och sedan först då inser att man bara bytt en sko, då undrar jag vad som försiggår i min förvirrade hjärna.

Körde ett styrkepass på gymmet med Nettan. Ska bli spännande imorn och se om hon har träningsvärk eller inte, haha! Tycker snart det kan blir 29 maj så Malkars öppnar här i närheten för de tar evigheter att ta sig in till Kalmar, inte så motiverande heller!

Det är väl dags att sova, ungarna vaknar ju alltid alldeles för tidigt. Godnatt 💕

Likes

Comments

Så här såg det ut när jag parkerat bilen efter att ha hämtat Nellie på förskolan, knappt 10 minuters bilresa och ingen håller sig vaken.

Båda sover fortfarande, jag ska börja med middagen så fort jag orkar röra mig ur soffan. Fredagen kommer bjuda på ugnsrostade rödbetor med fetaost och sen en god köttbit, sås och lite sallad till det, smaskens!

Likes

Comments

Hej!
Första blogg inlägget, får se om det här håller eller inte, älskar att skriva och gör det mer än gärna. Kommer presentera mig lite närmare under dagen så ni vet vem jag är.

Ska nu för första gången på en vecka äta ordentlig frukost, nybakade chiafrallor och en härlig kopp kaffe 💕

Har gått på C9 som jag också kan berätta mer om. En så kallad kickstart, åsikterna är delade jag var tvungen att testa innan jag säger mitt och för mig har det fungerar. Småätandet försvann, sötsuget likaså, massor av energi och ett plus i kanten är viktminskningen och att måtten på kroppen minskade!!
Det jag vill säga är att jag är nöjd med mitt val att testa och har inget dåligt att säga! Dock måste man ha självdisciplin för det är jobbigt och man är hungrig men 9 dagar av sitt liv är ingenting!

Likes

Comments