Sluta sluka upp min energi

När ska jag nå den punkten där jag verkligen säger ifrån och sätter stopp. När når jag den? När ska jag nå den förbannade punkten där jag behåller min energi för mig själv?
En av sakerna min psykolog märkte på mig va att jag är väldigt arg, frustrerad och väldigt besviken. Jag suckade väldigt hårt och länge när frågorna ställdes till mig om energitjuvar och om olika situationer som har uppstått.
Egentligen så har jag inte ”tid” att må dåligt men får acceptera psykisk ohälsa för det är en väldigt allvarlig sjukdom och inget man skrattar bort eller byter samtalsämne när man säger att man är djupt deprimerad.
Jag försökte att tänka positivt, men det är svårt, väldigt svårt.

Jag ser ingenting positivt, ser inte framemot någonting trots mina barn fyller år, jul osv. Är inte glad, kan inte visa några känslor, kan va väldigt arg, kan inte koncentrera mig, såja.. det är väldigt jobbigt och jag känner mig så himla ensam om detta trots att det finns så många andra som har psykisk ohälsa.
Kan inte ni berätta lite om er psykiska ohälsa?

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Jag känner ingenting samtidigt som jag gråter ena minuten och skrattar den andra minuten.. Känner mig typ tom om man säger. Jag låser in mig när min ångest blir riktigt grov, så tröstäter jag.. Sedan får jag ångest för att jag har ångest.. jennifermarie.se
MiaHusberg
MiaHusberg,
Känner så igen mig. Blev nyss sjukskriven pga utmattningssyndro/utmattningsdepression. Har så svårt att acceptera det och så svårt att bryta vanor och försöka tänka på mig själv och min återhämtning. börjar i stressgrupp snart och går hos psykolog så hoppas få hjälp där. Bra att du tagit hjälp 🌸nouw.com/miahusberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229