Personliga Posters & exklusiv rabattkod

Samarbeten

Familjeväggen är komplett 

Inlägget är i samarbete med Bga.se

Är du ute efter något som piffar upp hemmet, en tråkig vägg som behöver piffas upp eller kanske våga lite mer i din inredning? Är du ute efter en snygg & stilren stil på dina väggar? Eller kanske något som sticker ut? Oavsett vad du är ute efter så har BGA allt! Jag menar allt!

Hos BGA hittar du något för alla smakar & stilar, vilket är super bra av många olika anledningar. En viktigt anledning tycker jag är att man får sin egna stil på sitt hem, personlig vägg & färg, det gillar jag. För varför va som alla andra?

Hos BGA finns inte enbart personliga posters, det finns även speglar i runda, kvadratiska, rektangulära och vågiga, det finns som sagt alltid något beror på vilken smak och stil man har.

Matcha din personliga poster med en ram

Oavsett om du vill rama in ditt barns teckning, gammalt vykort eller ett foto så har BGA ramar i alla storlekar. BGA har plockat ut fyra färger efter kundernas önskemål, svart, vitt, guld & silver. Svarta och vita ramar är enkla, diskret stil. Silver höjer intrycket medans guld är mer lyx. Jag personligen tycker om svarta & vita ramar, men en skvätt guld är så fint på väggarna.

Hos BGA kan du även handla presenter till tex dop. Fotoalbum är en snygg inredning samt ett minne som man vill spara på och visa tex ens barn. Du kan även förstora bilder och smacka upp på väggen. Förstår ni vart jag vill komma med detta inlägg? Hos BGA finns allt inom tavlor, posters, ramar, fotoalbum och mycket mycket mer. Och såklart har jag en rabattkod till er som ger er 25% rabatt fram till den 27 oktober.

Jeenyrosen ger er 25% rabatt till den 27/10! 

Gillar

Kommentarer

andrealinde
andrealinde,
Jättefin😍😍nouw.com/andrealinde
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229