Livia är den nästa Picasso!

Samarbeten, Vloggin' Mamas, Youtube

Videon/inlägget är i samarbete med Doodlespot.se

I doodlespot sparar du och håller ordning på dina barns teckningar - helt gratis. Dessutom blir det enkelt (och kul!) att skapa unika & snygga tavlor till vardagsrummet, barnrummet eller som en personlig present till någon du tycker om.

Vi har fått äran att skapa våra egna tavlor, jag valde en vattenfärg målning som Livia gjorde på dagis för ett tag sen, super fin! Det är super enkelt,

1. FOTA

Fota av ditt barns senaste mästerverk. doodlespots UNIKA bildhantering hjälper dig att få till den bästa möjliga kvaliteten. Teckningen sparas automatiskt i appen och för säkerhets skull också i vårt “moln”. Nu kan du börja designa den till en riktig tavla!

2. DESIGNA

Låt doodlespot skapa magi med ett enkelt tryck eller finputsa din doodle själv. Välj sedan bland våra unika designmallar. Här kan du även lägga in text i snygg typografi och annat smått och gott. Innan du beställer så väljer du ram och storlek på din tavla. Sen är det bara att rulla tummarna i väntan på leverans!

3. INRED

När tavlan väl landat innanför ytterdörren är det dags att börja kivas med övriga familjen om var ert nya mästerverk ska hänga! Alternativt slita fram presentpapperet och säkra den ultimata gåvan för dina nära och kära. Lycka till!

Glöm inte att kika in hos Doodlespot.se och vår gemensamma youtube kanal , instagram, & Facebook. Och såklart resten av Vlogginmamas teamet, @sillyme & @biabia

Doodlespot finns även som en app hos Appstore.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229