Dedär med hårfärg

Mamma livet

Det blev inte raka vägen hem ifrån förskolan imorse. Jag och Lincoln körde till Ica maxi för att stå som ett frågetecken vid hårfärgerna, alltid lika svårt. Har dock lärt mig att köpa en lite dyrare färg än att köpa den billiga varianten. Enligt mig och mitt hår, när jag köper den billiga, så får man lite mindre produkt (känns de som) färgen håller inte lika länge och ger inte den fina touchen, så jag brukar köpa dom i prisklass 70-100kr, och är mycket nöjd. Håret blev en jämn och mörk färg, bästa Evelina hjälpte mig.
När jag väl va på Ica Maxi så handlade jag lite, sen öppnades köpcentrumet så varför inte fönster shoppa lite, vilket slutade med lite kläder till barnen, en blus till mig och två nagellack. Halva reapriset lockar en alltid, och 25% på alla barnkläder, farligt!
Livia fick ett par Paw Patrol skor, skorna kommer ifrån H&M och är köpta på pojkavdelningen.
Livia hade sovit knappt en timma på dagis, men så kan de gå när lillebror väcker en alldeles för tidigt. Livia håller på att nattas, Lincoln likaså. Blir en lugn kväll och kanske en tidigt också, måste hitta lite mer energi.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Mikaelastenmark
Mikaelastenmark,
Fin färg på nagellacken & skorna!! Herregud, min son hade älskat dom 😊
nouw.com/mikaelastenmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229