Godkväll mina vänner 

Måndagen började med ett samtal, ifrån min chef. Hon hade smått panik då personalen som skulle börja klockan sex inte va på plats, vid halv åtta ringde hon mig, frågade mig om jag kunde jobba morgon istället för kväll, och visst kunde jag det. Jonas va endån ledig idag och Livia lika så ifrån dagis, så jag jobbade från 8.20 till 16, fullt ös medvetslös exakt i 8h och vi blev nöjda med resultatet!

Sen när jag kom hem så låg Livia och Jonas i sängen och sov, så jag väckte dom, lagade mat, och såklart så skulle denna damen bjuda på en show vid matbordet.

Sen har jag suttit vid datorn, jobbat lite med sociala medier, har lite nyheter för er men det kommer inom kort, sen tog Livia ett kvällsbad och nu ligger hon bredvid mig och sover. Imorgon blir det jobb och dagis för oss alla,

xo Jenny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag jobbat, timmerna sprang iväg och helt plötligt så slog klockan sex. Medan Livia och Jonas va hos farfar med familj så städade jag huset, tvättade och sen kom dom hem och Livia sprang snabbt och slängde sig i min famn, snacka om att jag har saknat henne! Sen gick jag ner i duschen, tog mig en varm dusch medan handdukarna körde rundor i tvättmaskinen. Har smort in mig, då både jag och Livia är dunder torra, Livia har fått Mini derm utskrivet av bvc, ska smörja henne 1-3 gånger om dagen, hon är mest torr i ansiktet, och hon gillar att bli insmord.
Livia är fortfarande vaken då hon vilade i 4h innan men det behöver hon då hon är fortfarande förkyld. Men vi ska snart hoppa i säng,
Hoppas att ni har haft en mysig söndag,

xo Jenny

Likes

Comments

Godkväll, ännu en dag är snart förbi oss. Idag har det bjudit på en massa skoj, jag har nämligen hjälp Anneli att inreda ett pojkrum, där kusin Jack och kusin Knut ska leka i, Anneli ska nämligen har barn i sommar och dom väntar ännu en pojke. Kul att familjen växer så det knackar, våra barn växer och lille knut växer.

Och där har vi spenderat våra timmar idag, ätit pizza, lekt med barnen och kollat igenom lite kläder som Jack ska ha till förskolan. Jag och Livia kom hem för en stund sen, Livia sover och jag ska bara slappa i soffan tills mina små blå vill blunda, vilket är snart, är dunder trött. Imorgon blir det jobb för min del, 9.30-18.20. Hoppas att ni har haft en trevlig lördag,

xo Jenny

Likes

Comments

Det är viktigt enligt mig, att behandla sig själv rätt. Att unna sig ett frisörbesök, unna sig en pizza, unna sig med något gott/fint med jämna mellanrum.
Jag unnade mig ett nytt schampo/balsam ifrån Maria Nila, älskar den serien, totalt förälskad! Jag använde den mycket när jag va blond. Köpte även Olaplex, en mirakel kur mot förstört hår, och mitt hår är inte förstörd men den funkar lika bra som en inpackning, älskar den! Brukar du unna dig?

xo Jenny

Likes

Comments

Hej!
Sorry för en dålig uppdatering!
Just nu håller vi helg efter en tuff jobb vecka efter sjukdom, skönt att va tillbaka. Vi både två har jobbat och Livia har kommit in i dagis rätt så snabbt, vilket va jätte skönt! Inga konstigheter mer än att när jag börjar sex, och Jonas sju, då lämnas Livia på dagis 6.30 och då brukar hon somna innan lunch, Livia är ingen morgon människa, men tur att det inte är ofta det händer att vi lämnar henne 6.30, så Jonas brukar oftast börja kring halv åtta-åtta.
Direkt efter jobbet/dagis så åkte vi till kusin Jack, där barnen lekte jätte fint, dom slogs inte och det bjöds även på mat. Vi kom hem för en stund sen, och Livia sover gott i sin egen säng.
Imorgon är vi lediga och ska besöka leklandet innan lunch, sen ska vi städa, och sen ska jag ta bort ena sidan av spjälsängen och sätta dit en bräda så att hon inte ramlar ner, får se hur det går. Är ute efter en växarsäng, när köpte ni en större säng till era barn?
Ska även ringa Bvc då Livia är super torr i ansiktet efter kylan,

Nu ska jag hålla Livia sällskap i sovrummet, är dunder trött. Ville mest kika in och säga att vi alla lever, :)

xo Jenny

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag, en dag där man ska visa uppskattning och massa kärlek, och jag är ledig.
Men innan vi pratar om denna dag så vill jag prata om gårdagen.

Igår så fyllde Livias farmor år, så det bjöds på smörgåstårta, kladdkaka, massa kakor och godis. Livia bjöd på en show som vanligt, hon va även super trött men ville inte sova en stund innan alla gästerna hade kommit. Så det blev en lång dag för Livia, först dagis och sen massa bus med kusiner, så hon somnade rätt snabbt igår, och sen men det är bara kalas några dagar om året.

Alla hjärtans dag, dagen där alla förlovar/gifter sig. Många tycker att denna dagen är överskattad, jag personligen tycker att denna är mysig, skön och kärleksfull.
Jag och Jonas har kommit överens om en sak, inget frieri, men vi ska förlova oss. Vi ska åka och kolla på ringar när vi har tid, så det får bli i helgen (kanske) eller nästa vecka.

xo Jenny

Likes

Comments

Dedär med hård mage på ett barn är så svårt, jobbigt och frustrerande. Att hitta en bra balans med lactulosen är också svårt, 5ml är för mycket (ibland) och 4,5ml är för lite (ibland), har prövat att ge henne 4.7ml, men det är för mycket, då blir hon jätte lös i magen, 4.5ml är för lite, då sitter hon och skriker, krystar och blir helt svettig när hon ska bajsa. Det är inte bara magen som klyddar, Livia har även en spricka och en hemorrojd som har kommit efter att ha varit förstoppad, och de försvinner inte. Funderar på att gå vidare med detta, jag vet om att man kan ge barn lactolos i en lång period, men kan dom inte bli immuna mot det? Att den slutar ge effekt? Microlax är den sista utvägen då hon inte tycker om att man kör upp något i rumpan på henne, har hatat det sen födseln. Hennes mage är alltid uppsvälld och hon äter bra, har uteslutit sånt som är bindande. Katrinplommon biter inte på henne, så jag får nog gå vidare med detta.
Jag själv är född med långsamma tarmar, och bör äta sakta, tugga ordentligt och måste tänka på vad jag äter så av ren erfarenhet så gör jag likadant med Livia som jag gör mot själv.
Nån mer som har problem med hård mage? Kom gärna med tips!

xo Jenny

Likes

Comments

Trots motgångar så gick jobbet endån bra, ansträngde mig knappt men jag va på plats, hela passet. Klockan slog ett så va det dags att hämta Livia. Livia hade varit jätte trött och hade somnat innan lunch, men personalen är super snälla som låter henne sova, och sparar mat till henne. Livia är ingen morgon människa, får hon själv välja så sover hon gärna till 8-9 alla dagar, så att va på dagis 6.30 va trögt men annars hade det gått jätte bra, lite hård i magen, som vanligt..
så när vi kom hem så somnade både hon och jag en stund.
Imorgon är det tisdag, vi ska jobba och Livia ska gå på dagis, 8-14.30, sen ska vi fira farmor som fyller år imorgon.

xo Jenny

Likes

Comments

Kan börja med att jag glömde att nämna för er igår att det snöade jätte mycket igår, men idag är gräset grönt så den snön försvann snabbt.

Natten har varit bra, några uppvak men det va mest prat, skratt och ville bara mysa med mamma så det va inget som gjorde så att jag fick va uppe i längre tid, skönt är det, för när klockan ringde fem så va det dags att gå upp. Jag ska endast dricka upp mitt kaffe, sen ska jag köra till jobbet, Livia sover fortfarande men Jonas ska väcka henne snart, för om hon ska va på dagis om en timma så måste hon upp nu, hon är en väldigt icke morgon pigg liten person.
Vi hörs senare,

xo Jenny

Likes

Comments