​Som rubriken lyder så har jag fått den stora äran att få vara en av bloggarna på Body.se och kommer därför hädanefter att blogga därifrån. På samma vis med recept, träning, övningar och andra tankar så hittar ni mig precis som innan fast med annan bloggadress! 

Hoppas att ni vill fortsätta följa mig och hänga med på allt jag gör! 

Ta hand om er, kramar från Jenny!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bland det värsta och roligaste jag har gjort! På gårdagens agenda stod ett välplanerat benpass sedan några dagar tillbaka. Jag tränar mycket själv, men att träna med andra ibland sätter fart på motivationen och sättet att tänka kring passet rörs om. Igår skulle jag för första gången köra ett pass men en vän och granne till oss, som även jobbar som brandman så det blev ett gästpass på den fina brandstationen här i Falkenberg! Fina lokaler och väldigt fint bemötande från resterande personal, så stort tack för vänligheten. Det är så roligt att komma till ett nytt ställe och få väldigt trevligt bemötande och därmed ett fint och vänligt intryck. När det kommer till att träna med andra, som i alla sporter så är det alltid bäst att träna med någon som är jämnlik eller snäppet bättre för att kunna sporras och utvecklas maximalt. Framförallt när vi igår körde ett benpass, är det skönt att vara någorlunda jämna för att slippa plocka av och på vikter för mycket under passet utan man kan istället hålla ett bra och högt tempo.

När jag skrev ner upplägget var tanken en rejäl utmaning, men när jag sedan läste det igen innan passet undrade jag hur i hela friden jag tänkte. Jag såg att passet skulle komma att bli otroligt långt och tungt men det sporrade mig bara ännu mer! Passet tog precis som min gissning nästan exakt 2 timmar, med pauser på 30-60 sekunder mellan allting och riktigt jobbigt men trots allt något av de roligaste passen någonsin. För er som därför vill ha lite inspiration till nästkommande benpass skriver jag därför ut gårdagens vrålpass, och nog för att jag många gånger har haft grym träningsvärk tar detta priset! Aldrig haft så ont i både framsida, baksida och rumpa på samma gång och komma ner till skorna, toan eller golvet kan jag drömma om idag! Men precis som det skall vara! Upplägget såg ut följande (SS=superset):

Uppvärmning cykel/crosstrainer 10 minuter.

Liggande benpress 5x10
SS
Raka marklyft i smithen 5x10
SS
Jägarvila 5xmaxtid tills du ramlar

Gående utfallssteg med hantlar 4x12/ben
SS
Liggande lårcurl 4x12, dropset de sista två seten

Benspark 5x12, dropset de två sista seten till total failure

Sumosquats i smithen, 3x12 (tunga!)
SS
Sumosquats med hantel 3x12

Avsluta med gående utfallssteg utan vikt 4x40 (20steg/ben)

Benen var helt slut och mer än soffa, film och mat blev det inte igår kväll! Dietlyx med en god köttbit på kvällen och idag känns benen mer än någonsin. Men är det något jag får motivation av så är det att få ett riktigt sådant här dunderpass. Så känner ni någon gång att motivationen behöver en skjuts så testa att köra ett riktigt bra pass med någon som triggar er och får er att plocka fram de allra sista krafterna! Även ett bra tips är att lägga in mycket superset om man kör tillsammans med någon, för jag tycker om högt tempo och inte massa vila i mina pass, och därför kan man med hjälp av superset bara byta övning med varandra och minimera vilan, det fungerar riktigt bra! Hoppas någon känner sig sugen att testa passet och köra slut på benen!

Bild från brandstationens långa korridorer som jag fick äran att promenera avslutande utfallssteg i.

Kör hårt i helgen och ta hand om er! Många kramar från Jenny!

Likes

Comments

Bloggandet har lite ofrivilligt fått ta plats längre bak på prioriteringslistan de senaste veckorna, med mycket att göras och prioriteringarna får roddas om. Oavsett så har jag nu tänkt flera dagar att skriva ett inlägg om det som just titeln beskriver. Om sin egen lägstanivå och en händelse som drabbar mig själv väldigt ofta, både på gott och på ont.

Om jag skall tala ur min egen synvinkel, så är jag en person som sätter enormt höga krav på mig själv. Detta speglar mig sjävklart alltid, men någonting som jag just har märkt och tänkt på extra mycket de senast två veckorna. Att sätta mål, och ha höga mål är något positivt i de flesta fall eftersom man kämpar väldigt mycket för att uppnå dessa. Däremot så resulterar detta i att jag sätter mycket press och krav på mig själv. Frivilligt såklart, men ändå vissa gånger slår det mig att "misslyckanden" av för högt uppsatta mål tar väldigt hårt på den mentala biten, något som ofta annars är en av mina större styrkor. Alla har dåliga dagar och när de infaller och jag presterar inte så bra som jag vill, leder detta till en känsla av ett misslyckande vilket gör att jag egentligen gräver min egen grav. Detta fick mig att tänka till då jag de senaste passen har tyckt mig prestera sämre än vad jag ska. Men just vad jag skall och inte, är bara vad själv har bestämt mig för. Mål är bra, men mål skall driva dig och få dig motiveras, inte sänka dig och känna dig sämre.

Kortfattat så är mål bland det viktigaste jag vet för utveckling och motivation, men målen som du sätter upp måste även vara rimliga och snälla mot dig själv. Genom att sätta "för" höga mål gör detta att min lägstanivå också måste höjas, trots att den redan är hög? Detta gör att min lägstanivå resulterar i att bli väldigt hög och inte ger något utrymme för sämre dagsform med sämre prestationer. Så för att istället dela upp de för stora målen till mindre delmål som blir hanterbara vilket lyfter mig och ger min lägstanivå tillåtelse att vara, utan att vara extrem och slippa skapa en stress för mig. Att stress, både fysiskt som mentalt inte är bra är ingen världsnyhet, så genom att inse att detta stressar mig gäller det att tänka om, och tänka nytt. Det jag kom fram till var att det var mina mål som är satta för högt för snabbt, och att min lägstanivå därför blir därefter och ger mig inget utrymme till prestationer som inte är till 300% varje pass. Så nya mål och med nytt tankesätt så vill jag bara till alla som har liknande tankesätt, vilket jag ändå tror kan vara fler än jag, säga att målen är för att motivera oss, sporra och ge oss en utmaningen, inte tvärt om.

Ta hand om er, både kroppen och knoppen och var snälla mot er själva. Våga misslyckas för att lyckas. Lär, gör om och gör rätt.

Många varma kramar från Jenny

Likes

Comments

Gårdagens underbara söndag och snön har äntligen även hittat till Falkenberg! Morgonen startades med rejält med svett och 30 minuters cykel upptill 10 minuters gång på lutande band. Vill jag köra konditionsträning är just cykel ett alternativ som jag tycker väldigt mycket om just för att tycker om kontakten i benen och rumpa som det ger, men framförallt då jag har haft lite krångel på det senaste med benhinnorna, och då underlättar det så mycket att slippa stötar och belastningen från Powerwalk eller löpning. Trots att många har problem och skador på väldigt olika sätt så gäller det alltid att se möjligheterna istället och försöka hitta en lösning på problemet och jobba runt det istället. För mig funkar exempelvis cykeln som ett väldigt bra komplement mot promenader eftersom jag då kommer bort från belastningen och slipper ömmande benhinnor.

En mysig dag igår precis som söndagar verkligen skall vara och jag fick även finbesök av en underbar vän. Det gäller att ta vara på de riktiga vännerna och verkligen ta hand om de människorna som finns för en, oavsett tid och vad det gäller!

Dagen avslutades med ett riktigt grymt ryggpass! Inget fokus på maxvikt i marklyften idag utan mer kontakt, teknik och repetitioner. Jag inledde passet marklyft och en trappa upp till 80 där jag för dagen stannade med fem set tior innan jag fortsatte med resten av passet. Gårdagens upplägg såg ut såhär, och ryggövningar är även klickbara med länkar för att kunna läsa mer om övningen:

Marklyft 5x10

Breda latsdrag 3x10

Smal stående rodd 3x10

SUPERSET

Pulldows 3x10 (video till liknande liggande övning)

Enhands hantelrodd 4x10/arm

Sittande latsdrag med rep 3x10 (dropset, video på Instagram)

Raka crunches i maskin 3x10

Sneda crunches i maskin 3x10/sida

Trots inte överdrivet många övningar var jag rejält trött i ryggen, för att inte tala om idag! Det känns att jag 😄 precis som det skall vara! Hoppas alla har en fin måndag och är redo och laddade för en ny vecka! Kör hårt och ta hand om er!


Många kramar från Jenny

Likes

Comments

Äntligen! Efter 9 dagar utan träning vilket för mig är det längsta uppehåll jag har haft sedan jag började träna seriöst så var jag idag tillbaka på gymmet! Förra veckan drog jag på mig en rejäl förkylning vilket sedan även ledde till feber och liggandes i soffan i 3 dygn. Jag som lider av ständiga myror i brallan trivdes inte jättebra så långe utan att få gå ut, men när kroppen verkligen säger ifrån så är det vila som gäller. Så genom att istället se det som lyx att få välja och vraka på Netfix så var det bara vila sig i form som det så fint heter och gilla läget.

När vila som var den enda medicinen så dröjde det inte heller så länge innan kroppen igår redan mådde väldigt mycket bättre. Så idag drog det för mycket i längtan till gymmet så ett mini discogymmande för armarna blev det för dagen!

Dagens snabba pass innebär även en del superset för att korta ner tiden passet såg ut såhär:

Uppvärmning med lätta vikter i olika vinklar och övningar

Stående enhands bicepscurls 4x12

SUPERSET

Stående bicepscurls med Z-stång 3x12

Stående bicepscurl med stång i Cable 3x10 med sista setet dropset

Triceps overheadpress med hantel 4x10

SUPERSET

Triceps pushdowns med stång i Cable 3x10

Hoppas alla är redo för 2016, idag är det första måndagen för detta året, en helt ny bok står oskriven och tom och bara du väljer hur du vill fylla i den! Fokusera på vad son gör dig lycklig och vad du vill åstadkomma, sätt mål och delmål och börja jobba mot dem i rätt riktning! Hitta det som får dig att må bra!

Många stora kramar från Jenny

Likes

Comments

Jag tror inte att jag är ensam om att många gånger hört meningarna "jag ska börja träna" eller "jag börjar på måndag". Den klassiska och väldigt omtalade måndagen då allting verkar vara perfekt att starta på, blir däremot framskjuten vecka efter vecka och den planerade starten blir svagare och svagare.

Alla som har ändrat sitt tankesätt ligger däremot redan steget före de som inte gör någonting alls utan bara har ångest över att de inte trivs med sig själva, är för lata för att börja göra en förändring och istället beklagar sig över det. Däremot så är det i steg två som det viktiga sker. Steg två är det steg som man tar när man faktiskt börjar. När man tar på sig träningskläderna, knyter på sig skorna och sätter tanken i verket och lyfter rumpan ur soffan.

Att hela tiden upprepa för sig själv att man skall börja och skall ta tag i allting snart, gör även att vi bara skjuter det framför oss. Genom att istället bestämma sig och sätta upp ett mål gör att vi även inser att om vi inte sätter fart kommer vi även aldrig heller att lyckas ta oss dit. Ingenting kommer gratis utan vi måste jobba för det.

Alla strävar efter olika saker med sin träning men att bara skjuta på den och låta tillståndet bli sämre för varje dag har aldrig underlättat för utvecklingen. Det handlar bara om att bestämma sig, för skjuter du hela tiden problemet och utmaningen framför dig blir det även desto svårare att ta tag i det när det en dag verkligen behövs. Att istället se de fördelar som kommer med att vi rör på oss regelbundet kan vi även hitta mer motivation till att ta tag i det. Om det så gäller äta bättre, börja träna, lyfta tyngre eller springa längre kräver det fortfarande att vi jobbar för det för att kunna förbättras. Att hela tiden skjuta på saker och ting kommer aldrig att göra att kosten bättre, träningen enklare eller vikterna och löpstegen lättare. Det krävs vilja och disciplinen att helt enkelt bestämma sig, för att vilja och därmed strunta i den lata sidan av dig som skriker att ta det en annan dag och ligga kvar i soffan. Att besitta diciplin ser många som något negativt många gånger, att det blir till ett fängelse utan valmöjligheter. Diciplin är egentligen mer frihet där du själv bestämmer dina mål, slipper all slapphet utan blir effektiv och produktiv. Det blir du som bestämmer över dina känslor, istället för att du blir slav för dem.

Att låta tiden gå och hela tiden skjuta saker och ting framför sig för att vänta på något gyllene tillfälle fungerar inte. Det kommer inga gyllene tillfällen utan det gäller att skapa oss dem gyllene tillfällena. Skapa oss tiden till att bry oss om oss själva, vår hälsa och börja styra upp våra liv. Sista måndagen för detta året är förbi, däremot så väntar ett helt nytt år bakom knuten. Är det någon gång som alla måndags-börjare borde ta tillfället i akt och sluta skjuta på allt som kräver mer aktivitet än att trycka på fjärrkontrollen från soffan, så är det nu. Livet serveras inte på silverfat utan allting kostar i livet. Är det inte pengar så är det vårt engagemang och vår vilja, vår vilja till att få ett bättre liv. Du är din framtid, det är du som bestämmer hur den skall se ut. Så sluta vänta. Det gyllene tillfället är nu. There are seven days in a week, someday isn't one of them.

Kör hårt och ta hand om er!

Många kramad från Jenny

Likes

Comments

Det finns inget som är så viktig som självförtroende, självkänsla och att våga visa vem man är. I Sverige finns det 9 miljoner människor och hade vi alla varit likadana hade världen varit väldigt tråkigt. Just att alla människor har sina egna personligheter, sin egen charm och sitt egna sätt att vara på gör just att världen får så många olika fina nyanser.

Alla föds vi till olika personer och genom vad vi stöter på i livet och vilka vägar vi väljer att gå formar det även de människor vi växer upp till. Vissa förändras mer än andra och väljer att gå helt andra vägar än vad som de kunde tro från första början. Det som är viktigt, oavsett vilken väg man än väljer, är att man går den väg som man själv vill och drömmer om. Det spelar ingen roll hur stora utmaningarna kan vara påvägen, för allting är möjligt men det handlar också om att ibland våga, våga göra saker som inte alla gånger känns självklara. Men magen säger ändå ibland det som kan kännas och upplevas omöjligt, men genom att tro på sig själv och på det man gör så finns det inget som skall stoppa dig. Tillsammans med mycket vilja, tålamod och diciplin kommer du också att nå dina mål. Vissa saker kräver tid men tids nog så kommer de även att klarna, lösa sig och du kommer att klara det som du jobbar för.

Det finns ALLTID människor som du kommer att stöta på som kommer att trycka ner dig. Som kommer att fnysa åt dina idéer och drömmar och direkt bedöma dem som ogenomförbara. Däremot är det istället en definition av deras egen bedömning, en bedömning som grundar dig på deras förmåga och därför också spegla att det är ofta de själva som inte skulle klara av uppgiften, inte du själv. De människor som försöker trycka ner det som du drömmer om och är villig att arbeta hårt för är troligtvis de människor som inte kommer komma dit själv. Hur många gånger har du t.ex. hört en person som har uppnått sina mål och drömmar, trycka ner dina? Troligtvis inte så många gånger. De som har klarat sina mål och uppnått det som de en gång drömde om, många gånger exempelvis även entreprenörer i olika branscher, så finns det inte så många som inte skulle säga till dig att köra, tro på dig själv, testa och se vad det leder till. Ett motto som jag alltid tänker är att "inget ont som inte för något gott med sig", vilket är väldigt sant. Blir det inte alltid som man har tänkt sig så är det ändå alltid något annat som kommer leda dig till något positivt även om det inte blev exakt som det föreställda målet.

Genom att tro på oss själva och även det väldigt viktiga att omringa oss med människor som gör detsamma, tar det oss så mycket längre och det kommer göra så att du vågar mer, tar de chanser som kan öppna många dörrar och leda dig närmare dina mål. Att omges av människor som tror på dig, motiverar och inspirerar oss får oss att vilja utvecklas, fortsatta att arbeta för det vi vill och alltid ger oss positiv energi och mer ork att fortsätta. Fundera på vilka som motiverar dig och ta vara på dem extra mycket. Och tro på dig själv. Alla misslyckas vi med vissa försök vi gör men det är även då som vi blir starkare och kan ta lärdom av våra misstag, och därefter bli bättre till framtidens utmaningar.

Försök att gå in med en större tro och tillit till dig själv och vad du faktiskt besitter inför 2016, och sätt annars mål för just detta och bli bättre på det. Att inte klanka ner och klandra dig själv, utan att lyfta och tänka positivt kring dina förmågor och positiva egenskaper.

Ta hand om varandra och var rädda om er! 

Många kramar från Jenny

Likes

Comments

Sedan jag efter höstens tävlingar började köra på mycket tyngre i gymmet med framförallt benträningen blev även påfrestningarna dessutom större. Efter någon vecka gick det det bokstavligt talat över en natt, från att jag gick och lade mig till att jag vaknade och hade fått ont i benhinnorna. Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte blev frustrerad. Att jag äntligen kunde köra på tungt och att kroppen då istället direkt skulle säga ifrån med smärta i benhinnorna som jag aldrig tidigare haft ont i gjorde att frustrationen växte. Jag begav mig direkt iväg till min duktiga kiropriktor Martin, på Varbergs Kriopraktik och frågade även honom och han konstaterade direkt att det grundade sig i mina fötter och mina fotvalv för att mina muskler där var för strama. Även min snedhet var också en bidragande faktor som ökade på felbelastningen ytterligare. Rätt som det var låg jag på britsen med 5 nålar nedstuckna i smalbenen och känslan var väldigt ovanlig och även väldigt konstig. Akupunkturen hjälpte för stunden men smärtan kom tillbaka och Martin rekommenderade mig därför direkt barfotaskor för att jag skulle få mycket mer kontakt och förhoppningsvis även slippa smärtan och återgå till det normala och kunna träna tungt igen.

Resonemanget var därefter inte så svårt, eftersom skador, ömmande muskler och överansträngningar aldrig är något man vill vara i närheten av så var det värt alla gånger att ge det ett försök. Så jag testade barfotaskorna från Vivobarefoot, och verkligen utan att jag aldrig tidigare riktigt trott eller gett det en ärlig chans så ändrades min uppfattning direkt i första passet. Kontakten blev enorm skillnad och vikterna kändes även på något vis lättare. Jag är så otroligt glad att jag testade för efter bara någon dag utan mina tidigare skor så försvann även problemen i mina benhinnorna som värkte!

Fördelen med skorna är många när jag väl sätter mig in i funktionen på riktigt. Musklerna och lederna får jobba på helt naturligt sätt och även alla små muskler kring foten och vristerna utsätts även mer för stabiliteten, eftersom detta annars finns anpassat och framställt i andra träningsskor. Både skelettet och musklerna blir mycket mer flexibla när foten kan röra sig fritt. Skorna väger väldigt, väldigt lite och med tunnt tyg och tunn sula så känns det som en bladning mellan sko, och helt barfota! Det finns både för terränglöpning, gymträning, uteskor, "vanliga" skor och fler varianter för olika modeller till olika ändamål. För er som inte testat och verkar skeptiska, våga ge det en chans för det är så otroligt mycket bättre vad jag någonsin hade kunnat tro! Inte bara för min smärta i benhinnorna utan totalt sett i min träning så förbättrar det även mina pass!

Hoppas det är någon som kan få upp ögonen för dessa barfotaskor, och faktiskt vågar skaffa ett par! De är så väl värda sina pengar med alla sina fördelar!

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

Varma kramar från Jenny

Likes

Comments

Efter fredagens benpass kan jag lova att jag har känt att jag lever. Benen protesterar högljutt vid rörelse och efter flertal gånger som jag har önskat att jag vore född till man och kunna erbjudas möjligheten att stå upp och kissa när toaletten känns nedsänkt en kilometer under golvet!

Jag tänkte däremot lyfta en övning som är en väldigt stor faktor till just denna träningsvärk och detta är just övningen utfall. Utfall är en övning som går att utföra i många olika varianter både med eller utan redskap.

Utfall kan göras med kettlebell, hantlar, skivstänger, i smithmaskin, på bänk eller helt utan vikter både stående eller gående. Just ett utfallssteg är en klassisk övning som tränar hela benet och även mycket kontakt med gluteus/rumpan.

Övningen kan även varieras och väljas att göra med ett kliv framåt eller bakåt, vilket bakåt är skonsammare för knäna och därför en bra idé att börja med om man känner sig ovan. Ett ben i taget eller att byta vartannat ben efter vardera repetition är även olika sätt att variera övningen på.

Ett större steg kommer göra att baksida lår aktiveras mer än om du väljer att ta ett kortare steg, då istället lårets framsida istället kommer läggas till första prio. Du kan även att kunna kontrollera din kontakt genom att fokusera på vilken del av foten som du väljer att lägga tyngdpunkten på. Om du väljer att lägga mer vikt och trycka ifrån med främste delen av foten kommer även framsidan av benet att kopplas in mer, än om du till jämförelse väljer att lägga vikten helt på bakre delen av foten och hälen, då kontakten flyttas till baksida lår och rumpa. Med detta sagt gör det alltså med den vetskapen så kan vi även välja vilka muskler vi vill aktivera och fokusera på mest.

För att återgå till mitt benpass i fredags fanns även möjligheten på Gladius gym i Halmstad, vilket är ett fantastiskt gym med bra utbud, även kunna använda en maskin som är anpassad för utfallssteg. Där står istället den bakre foten på en flyttbar platta som rör sig som att du skulle föra den bakre foten bakåt motsvarande ett kliv, men istället blir rörelsen väldigt kontrollerad och i en fast rörelse. Detta gör även att jag kan fokusera ännu mer på kontakten i denna övning och squeeza, alltså klämma ihop, rumpan i toppläget för extra kontakt.

Länken nedanför är för en tydligare förklaring till hur övningen utförs. Här med skivstång men det går som sagt lika bra att hålla i hantlar, viktskivor eller kettlebell, men att det då är viktigt att låta vikterna komma på benen så att vi inte "bär" vikterna likt när vi kör en skottkärra.

Utfall med skivstång

Hoppas ni har haft en härlig söndag, idag var det vilodag för mig från styrkan och istället en lung promenad och kvalitetstid med min underbara mor. Många kramar från Jenny!

Likes

Comments

Julafton och juldagen, två dagar av god mat, hembakat, familj och störst av allt så mycket kärlek. Veckorna och vardagen rullar alltid på i full fart och det är när jag kopplar bort allting och träffas familjen, mina nära och så otroligt kära som jag faktiskt påminns om hur underbart det är. Julen när man var mindre bestod alltid av att kunna se vad man fick på den milslånga listan av julklappsönskningar. Julen idag är för mig en bonus om jag får julklappar, för mig är den största presenten jag kan få att träffa alla igen som man så sällan, sällan träffar när livet alltid går i fullt ös och släkten bor utspritt runt om i vårt avlånga land. Vad som finns bakom julpappret, eller vad som ligger på faten på matbordet är en jättestor bonus upptill det allra viktigaste, de som sitter på stolarna eller i soffan jämte granen.

Hemmagjord julskinka på hembakat julbröd med torkad frukt och nötter. Det är julkänsla för mig ❄️

Jag säger samma varje år, men denna julen var den bästa. Att få ha min älskade sambo med mig för andra året i rad, att få fira med hans sida för att därefter fira in julen med min släkt. På Juldagsmorgonen tog vi och begav oss mot Hyltebruk, ett samhälle långt från stora städer och hysteri och möttes upp med en kusin för ett julpass i det lokala byggargymmet. Ett riktigt nostalgigym och en väldigt roligt sätt att inleda dagen med! Julfrukost och resterande eftermiddag spenderades hos svärfar innan tåget fortsatte mot Falkenberg igen och min släkts firande med moster med familj som är på besök från Blekinge. Juldagen fortsatte vi skutan mot svärmor i Halmstad och passade även på att smita iväg till Gladius gym för ett benpass och jag fick testat mina nya byxor som jag fick i julklapp! Satt som en smäck och rörde sig inte en sekund under passet!

Otroligt god mat bjöds det som alltid hos svärmor som är lite av en kung i köket. Riktigt svensk husmanskost då vi hade önskat det istället för julmat, då jag framförallt inte är det största fan av just det. Så hasselbackspotatis, köttstek, en god sås, grönsaker och lingon, och jag kan lova att det fastande inte i halsen!

Jag kan inte mer än säga att jag är så glad, så lyckligt lottad att få ha så många underbara människor runt omkring mig i mitt liv. Upptill detta, så blev det även julklappar mer än jag någonsin kunde drömma om. Presentkort till nya träningskor, ett par tränigsbyxor, en träningströja från better Bodies, pengar till vår resa till USA och inte minst av allt en skidresa över påsken! Helt fantastiskt och som sagt så är paketen en bonus men det var mer än jag någonsin kunde drömma om! 

Jag önskar att alla runtomkring har njutit lika mycket som jag, det viktigaste är trots allt att träffas, att få njuta av sällskapet och allt som hör julen till. Ta hand om varandra och uppskatta de fina människor som vi omges av. 

Ha en underbar annandag jul! Många varma kramar från Jenny❤️

Likes

Comments