Hejsan nu är jag tillbaka efter tagit det lugnt från bloggen en stund.  På fredag får jag sommarlov och då går jag ut 9an och det ska bli skönt med sommarlov. Jag ska nu städa mitt skrivbord för det behöver städas och tänkte sen gå ut och hoppa studsmatta lite en stund.  Jag har inte så mycket mer att säga så vi hörs senare! Ha en bra dag

Kram / Jenny 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejsan! Jag har länge försökt blogga men de har ej funkat! Hoppas det vill funka nu! Jag är oss mamma men ska hem idag. Jag kommer blogga sen om min resa till Kroatien och i kroatien. Nu är de bara 4 veckor kvar till så har jag sommarlov,det ska bli skönt med sommarlov. Jag har börjat min moppe kurs nu och hade 2 lektioner förra veckan och ska ha imorgon igen. Men jag har skaffat en moppe nu så i helgen köpte jag lås till moppen och en moppe hjälm! Nu måste jag dra vi hörs!

Ha en bra dag 

Kram / Jenny 

Likes

Comments

Jag for till min mamma i Luleå idag för skulle vara med henne lite för jag far till Stockholm nästa söndag! Men det blir att jag sover oss mamma och tar en buss imorgon till skolan så jag är där vid halv 10 och börjar 10:15 så jag hinner! Jag färgade mitt hår i måndags så jag är brunhårig eller det är en toning så det håller i typ 8 veckor! Men nu är jag brun hårig och jag fick bort det rosa så det var bra. Har nyss duschat så nu ska jag ta det lugnt en stund men Imorgon tänkte jag kanske spela in en video! Ha en bra kväll så hörs vi!

Kram / Jenny

Likes

Comments

Här är en ny video igen,hoppas ni gillar den och nu ska jag bli bättre på att lägga ut videos och blogga. Men vi hörs, så får ni ha en bra kväll!

Kram / Jenny

Likes

Comments

Förlåt för lite dålig bloggning men var med en kompis i helgen och sen har jag blivit förkyld så har inte orkat,haft väldigt ont i huvudet under dagarna i skolan men nu har jag mina glasögon så det kanske är de som gör att jag har huvudvärk. Jag är i skolan just nu och ska snart ha Matte. Jag tänkte filma in en video ikväll,men det har blivit att jag ej orkat för är så förkyld så ej orkat men nu ska jag börja om igen! Men det kommer ej komma videos varje dag,kanske 2/3 gånger i veckan! Men ja vi hörs så får ni ha en bra dag!

Kram / Jenny

Likes

Comments

Hejsan det blir inge Gällivare i helgen så ska vara med en kompis i helgen. Ska fara och möta hon i stan imorgon också ska vi vara i stan en stund sen ska vi hem till mig för hon ska sova oss mig och vi ska kanske sen gå och träna och på lördag ska vi till stan! Jag har filmat en video ikväll men det kommer ta en stund att redigera den så den kommer nog ej upp ikväll men imorgon kommer den nog upp hoppas jag. Men så fort den kommer upp så länkar jag till videon här på bloggen men hoppas ni får en bra kväll så hörs vi imorgon!

Kram på er / Jenny

Likes

Comments

Hejsan ikväll har jag bara tagit de lugnt men har hittat ett redigerings program,det kanske inte är det bästa men det blir redigerat iallafall! Jag ska till Gällivare på fredag så jag ska börja packa lite imorgon så gör kanske en video om det men vi får se,men kommentera gärna vad ni skulle vilja se för videos!! Jag ser just nu på Maria Wern den är väldigt bra tycker jag,ska snart sova för är ganska trött men får sova lite längre imorgon för börjar inte för ens 10:15 imorgon! Men nu ska jag läsa lite på wattpad och sen sova så vi hörs!

Ha en bra kväll

Kram / Jenny

Likes

Comments

Hejsan sitter på bussen på väg till skolan så tänkte att jag kunde blogga lite då! Idag går jag som vanligt till kl kvart i 3,idag ska jag ta det lugnt för dom senaste dagarna har jag gjort saker hela tiden också blir jag trött och då går de ut för skolan! Jag kommer ej kunna lägga upp videos varje dag,jag kommer ju lägga upp men inte varje dag,hoppas ni förstår mig! Jag ska ju snart till Stockholm och Kroatien och det är väldigt nära,far till Stockholm om 25 dagar och Kroatien om 27 dagar så det närmar sig. Jag kommer ej kunna blogga så mycket och kunna göra så mycket videos när jag är där,jag kan spela in videos men då kommer dom upp när jag är hemma! Men nu vet ni lite iallafall!

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi

Kram / Jenny

Likes

Comments

Här kommer en till video! Hoppas ni gillar den och prenumerera gärna och kommentera och skriv gärna videoförslag!

Ha en bra kväll

Kram / Jenny

Likes

Comments

Tänkte om jag kanske sen ska gå till frisören och fixa mitt hår,alltså typ färga och tänkte om jag skulle ha Ombre! Vad tycker ni?? Skriv gärna vad ni tycker!

Likes

Comments