Jag har skaffat ny blogg, tyckte det var dags nu när vi har startat ett nytt liv <3

https://jeennyb.vimedbarn.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

21/1 var du beräknad och det var även då du var redo att komma ut till oss.
Vi är så lyckligt lottade som fått en så fin liten kille, vi lever i en lyckobubbla och njuter av varje sekund.
Vårt älskade barn, vår älskade lilla kille.

Likes

Comments

Det börjar närma sig julafton och snön försvinner mer och mer... så tråkigt nu när det är så nära men vad ska man förvänta sig..

Nu går vi bara och väntar, väntar på allt! Så jobbigt att inte veta när det ska dra igång, och det börjar komma fler frågetecken.. men men..

Likes

Comments

Oj vad tiden springer iväg, i måndags var min första mammalediga dag. Väldigt blandade känslor, då jag sa många hejdå i helgen till mina pensionärer.. men sen samtidigt väldigt skönt för nu känner jag i kroppen att det närmar sig slutet på graviditeten!

Det har kommit en hel del snö och även stannat, men lär ju inte stanna ända till julafton tror jag..

Vår bebis växer på bra, sprallar och lever för fullt inne i magen. Det känns att det börjar bli trångt där inne och hade mer än gärna tryckt ut bebis direkt efter nyår.. men bara för det lär bebis stanna inne på övertid, hade inte förvånat mig.. haha

Likes

Comments

Tiden springer iväg, magen växer på, orken försvinner mer och mer.

Nu är det inte lång tid kvar tills jag går hem på mammaledighet!

Nu går vi och längtar efter att få träffa vår lilla älskling som ligger i magen, som vi längtar! Min älskade lilla familj, finaste jag har <3

Min älskade man <3

Likes

Comments

V7 - v16 - v25

Magen och bebis växer, bebis är ca 30cm lång och väger ungefär 800g. Skulle bebis bestämma sig för att ploppa ut nu är chansen väldigt stor att den klarar sig. Men vill gärna att du stannar kvar minst 10v till.. <3

Likes

Comments

Nu är jag i v24 (23+3), veckorna går fort, fast ändå inte. Tycker det känns som en evighet kvar tills vår fina bebis är här men ändå går tiden så fort.. Bebis sparkar för fullt, riktigt häftig känsla! Men däremot är det lite obehagligt för den sparkar på kisseblåsan väldigt ofta, vilket är väldigt obehagligt... Började känna sparkar i v20 (19+)


Köpt lite nytt till huset, kände att vi behövde förnya oss lite! Allt är från ikea. Så himla nöjd

Likes

Comments

Status: 

Gud vad magen ändrar form under dagen, även från dag till dag! Bild till v är sen igårkväll, de andra är från nu för en timme sen. Detta är ju inte mega skillnad, men menade allmänt ;) 

Både igår och idag spänner det över magen, och bebis bubblar runt där inne!

Likes

Comments

Veckorna går, helt sjukt vad fort det går.. om en vecka är det september..

Kvällen spenderar jag hemma själv då Andreas tränar, får se vad jag hittar på! Just nu äter jag egen kokt jordgubbskräm med mjölk och grädde, SÅ gott!

Likes

Comments

Likes

Comments