För mig beskriver denna bilden mer än 1000 ord, jag älskar verkligen denna härliga kille!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dessa tre sakerna på bilderna är ett måste ha denna månad! Och jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat alls mycket men har inte haft mycket tid just nu tyvärr. Men ska försöka förbättra mig:) puss på er!


Likes

Comments

I Love this jeans! Dem är så underbara, jag köpte 2 par idag. Doc är dem väldigt dyra. Det är olika från olika färger. Men dem svarta jag köpte idag kostade 899kr och dem blå jag köpte kostade dessvärre 1199kr. Jag tycker att det är värt pengarna, dem får 9/10 poäng av mig. Wiiieee :))
Likes

Comments

Mitt rum är så ofräscht och allt ligger på hela golvet så jag vill inte ens gå in i det. Men nu ska jag ta tag i och städa ordentligt men jag vet ju själv att det kommer va stökigt redan imorgon... Puss på er!


Likes

Comments

Dessa är jag nästan helt 100 på att jag kommer köpa, jag är helt förälskade i dem. Men har brist med pengar just nu.. Men finns dem kvar i början på februari så kommer jag köpa dem:) vad tycker ni om dem 2 Olika sakerna? Kommentera gärna.
Likes

Comments

Denna bild brukar jag oftast läsa varje dag och den hjälper så mycket även fast man inte kan tro det. Tycker jag iallafall, det är nog olika från person till person.. Men värt att testa iaf:)


Likes

Comments

Förlåt för jag inte har bloggat men jag har varit sjuk jätte länge... Men nu är jag tillbaka! Wihoo! :)

Likes

Comments

Idag är jag fortfarande sjuk.. Men det börjar bli bättre. Så det får nog bli att testa skolan idag. Har en ganska stressig dag idag faktiskt. Efter skolan ska jag på möte sen direkt efter mötet ska jag åka till stallet och sen hem och göra läxor... Men jag hoppas att ni får en lugn och bra dag puss och kram. ❤️


Likes

Comments