Jeds- Dagens bild, Jeds- Vardagar

Mitt nya år kunde inte ha börjat på ett bättre än med min kille. Hade sån mysig dag bredvid han, han lagade mat o passade mig medans jag sminka mig. Hehe jaa, lite bortskämd. Vi käkade så gott o sen så drog vi till Orangeriet i Rådhuset, där syrran jobbar. Vi firade 12 slaget där med en väldigt fin utsikt. Har nog inte haft en finare ny år med någon annan än med honom som den här året. Sedan åkte vi hem o myste.

Var ledig någon dag o nu jobbar jag igen. Året slutade bra o börja bra och förhoppningsvis så ska den försätta så.
Efter lång tid så är jag äntligen ledig den här helgen. Ska vara med familjen, vänner o killen.
Snart ska jag lägga mig. Natti natt❤

Med killen innan 12 slaget 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jeds- Vardagar

Nu börjar en ny vecka med nya upplevelsen.
Just nu är jag på väg till jobbet, börjar kl 07:15. Svårt att somna i natt så har sovit så jätte mycket. Efter jobbet ska jag bara va med killen o handla lite mat o umgås. Hoppas alla har en dunder dag!

Likes

Comments

Jeds- Vardagar

Godmorgon allihop!!
Hoppas alla har sovit bra, själv har jag sovit ganska bra. Så jag klarar mig hela dagen efter att ha vart sjuk en hel vecka.
Idag börjar jag jobba igen så det är faktiskt lite skönt att få börja göra annat.


Som min rubrik säger så är det BLACK FRIDAY!
Får se va jag hinner o köpa efter jag har slutat, kl 17. Har inga förväntningar. Kommer säkert va fullt med människor ute i alla butiker. Don't go crazy out there!!
Kom ihåg att det är bara saker.
Nu ska jag försöka gå upp så ha en fortsatt trevlig morgon!

Likes

Comments

Jeds- Vardagar

Helloooo!! Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev på den här bloggen. Har verkligen saknat att skriva av mig men har haft mycket annat för mig.
Tror att senast så hade jag 2 jobb och så hade jag så mycket fri tid så sminkade mig väldigt mycket. Nu har jag endast ett jobb, tillsvidare anställd tack o lov och så sminkar jag mig inte som förut eftersom jag inte har haft ork eller tid.

Just nu så jobbar jag på Regeringsgatans blommor som florist och trivs ganska bra. Hade aldrig tänkt att jag skulle jobba som florist igen, men så fick jag verkligen den möjligheten.
Den här veckan har jag vart lite dåligt och inte kunnat jobba, men på fredag sätter jag igång igen. Har saknat att jobba faktiskt, blir ganska trött o inte göra så mycket om dagarna när man är sjuk.

Nu ska jag faktiskt försöka sova, så tills jag gör ett till inlägg så får ni ta hand om er ❤

Likes

Comments

Jeds- Make up

Hellooo!! Skukle skriva för någon dag sen men då funkade inte appen. Sen så glömde jag bort helt!!
Under helgen så sminkade jag mig som vanligt. Utan att ens märka något så sminkade jag mig nästan i 4 timmar. När man verkligen är inne i det man gör så märker man inte hur fort tiden går ens.
Nu till bilderna!!

Var verkligen sugen på att göra en gul sminkning så det blev så. Jag blev så nöjd hur resorten blev för att det ska va min första gång o göra just den sminkningen 😍
Blev så inspirerad av en av mina favorit makeup artister- Desi Perkins!! 

Likes

Comments

Jeds- Make up

När jag inte kan somna under natten så brukar jag sminka mig o fota mig själv.
Roligt sedan under året och kolla tillbaka.
Använde mig av morphe pallete 35o Matte och en ögonskugga från Inglot. Gjorde inte mycket med ansiktet utan bara ögon!

Likes

Comments

Jeds- Dagens bild

Heeelllooo!
Har inte mycket o säga, förutom att jag har haft en underbar helg hittills. Har vart med en tjej från dansen, med killen jag dejtar och på Adriansitos kalas. Har dock bara bilder från Adrians födelsedag.
Har inte haft mycket för mig än att bara jobbat och vilat mig, har känt mig halv sjuk så försöker vila mig så mycket jag kan. Nu ska jag iaf sova!

Likes

Comments

Jeds- Dagens bild

Gott nytt år allihopa!!!
Hoppas alla hade en underbar kväll/natt. Min kväll var bara upp o ner, tråkigt nog. Men det blev bättre på natten. Kom hem kl 5 o la mig 6 på morgonen idag. Vaknade kl 17 och jag trodde min klocka gick fel...
Ville mest lägga upp på hur min sminkning såg ut igår och inget annat.

Det var dem bilderna! Tog dem innan jag gick o la mig och tog bort all smink.
Nu tänkte jag bara sminka mig lite o hitta på något. Kanske lägger upp något senare!

Likes

Comments

Jeds- Dagens bild, Jeds- Make up

Heellooo!!
Gick upp för 2 timmar sen o börja tänka på min hy så klart. Har haft en massa utslag i ansiktet på senaste och det är jag verkligen inte van vid.
Många unga har alltid haft problem med hyn som vardagliga finnar eller acne eller annat.  Det har nog aldrig vart mitt problem ever, har alltid kunnat äta o dricka vad jag vill utan att få något i ansiktet.
Men som jag nämnde så har jag fått någon allergisk reaktion och hela mitt ansikte var med små finnar och röd prickiga utslag. Tänkte att jag skulle behandla det som jag brukar då jag använder mig av Clinique 3 step2. MEN DET GICK INTE ÖVER O BLEV VÄRRE!! Börja använda mig av Murad 1 cleanse I Tone, märkte inget när jag börja använda det.
Och igår så la jag upp det jag hade köpt och en av sakerna var masken från Origins. Använde den så fort jag hade duschat klar. Imorse så va mitt ansikte utan några röda prickar!! Vet inte om det va det som hjälpte eller va det va men!! Det viktigaste är att allt är nästan borta.

Det var vid hakan all utslag var. Har tyvärr inte någon förr o efter bild men här är bilder på mitt ansikte nu iaf!
Testar även min mobil stativ. Hade en tidigare men den gick ju sönder efter en dag så lämnade tillbaka den och nu har jag en hel ny igen. Bäst för den o gå sönder!!

Likes

Comments