Jag lever på kaffe. Helt ärligt kan jag gå flera dagar utan att dricka något annat än kaffe - jag vet att det inte är hälsosamt. Nu har det dock slagit tillbaka och jag har drabbats av uttorkning. Huvudvärken är värst, och jag är alldeles skakis. MEN! Man kan välja att se det negativt eller positivt och jag väljer att se detta som en chans att förbättra min hälsa.

Ibland behöver man en vändpunkt - och det här får bli min. Jag måste bli bättre på att ta hand om mig och min kropp. Vätska är ju trots allt livsviktigt.

Hoppas alla ni därute har en toppen torsdag! Och kom ihåg - Drick vatten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då är man ledig idag, ska vara ledig imorgon också så teckniskt sett har jag helg nu! Då jag kommer jobba hela helgen passar jag på att ta det så lugnt jag vara kan under dessa dagar. Däremot blir jag lätt uttråkad, så vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Det bästa man kan göra är ju sånt som man aldrig hinner göra annars, idag var det att fixa ögonbrynen. Det tar ju sin tid att fixa sånt. Just nu har jag krupit ner under mitt täcke och jag har ingen större lust att kliva uppo ch göra något, men klockan börjar bli mycket och magen börjar kurra så snart får man väl fixa lite mat. Ha en fortsatt trevlig kväll, allihopa!

Likes

Comments

Det höll nästan på att inte bli nått blogginlägg idag, det hade ju varit synd. Men med hjärnan överallt är det lite svårt att fokusera.

Jag är SÅ trött. Under den senaste tiden har jag haft otroligt svårt att somna. Lågger jag mig vid 22 somnar jag vid 1-1:30. Det tar väldigt mycket på krafterna att inte kunna få den sömn man behöver, speciellt under de dagar då jag jobbar. Spelar ingen roll om jag ens var så trött att jag somnat till i soffan - lägger jag mig i sängen går det bara inte.

Nu dka den här mamman försöka välkomna John Blund, och om nån ser honom kan ni väl skicka honom till mig 😜

Likes

Comments

Varit iväg och jobbat idag, och som vanligt så blir de rätt så lång väntetid innan man kan åka hem. Vad gör man? Batteriet på min mobil e halvdåligt, och jag har en timmes resväg hem. Saknar ett skrivblock just nu. Papper och penna är alltid bästa sällskapet. Om ungefär 1,5 timme är man hemma, då blir det att fixa nån typ av mat och slänga sig i duschen! Det börjar bli kallt nu och det snöade på riktigt idag... Det är snart vinter 😱

Likes

Comments

Regnet smattrade mot fönstret denna gråa söndagsmorgon. Ellen drog den varma fluffiga morgonrocken runt sig innan hon klev ur sängen och slängde en blick ut genom sovrumsfönstret.

Nu får ni inte läsa mer än så men det kommer nog dyka upp fler stycken här inom kort!

Likes

Comments

Fredag - eftersom jag varit ledig idag så har jag storstädat lägenheten och är nästan färdig. Känner mig lite duktig som kommit så pass lång på hyfsat kort tid, så får nog slå på stort och avnjuta ett glas vin ikväll när jag är helt färdig. Städa är -hur tråkigt det än kan vara - en bra inspirationskälla. En bra öppningsscen till ett nytt projekt kom till mig och det känns som att det kan vara värt att plocka upp. Vem vet, kanske får ni här på bloggen en liten sneakpeak på det ikväll?

Likes

Comments

okej, det blev ett lite längre uppehåll än vad jag hade tänkt, men livet tar lite oväntade svängningar då och då. Nu är jag dock tillbaka, med pennan (och tangentbord) i högsta hugg. Lusten och viljan att både skriva och blogga har kommit tillbaka och jag känner att jag hittar tillbaka till mig.

Likes

Comments

Ja, det var ett tag sedan. Livet har kommit ivägen, barnen har varit här och jag har jobbat men nu ska jag ta tag i det här igen. Woho!

Likes

Comments

Jag har inte glömt bort bloggen - men då mina barn är här har mina prioriteringar riktats mot dem. Jag kommer fortsätta skriva inlägg när jag har tid och ork och kommer lägga upp från skrivarutmaningen när jag har mer tid. Lägger dock upp en ny bit här ;)

Dag 12: Skriv om tre välsignelser i ditt liv.

1: Mina barn. Jag trodde inte att jag skulle ha så lätt att få barn och nu sitter jag med två riktiga underverk som jag älskar mer än något.

2: Min STORA släkt. Det är en otrolig välsignelse att veta att jag har ett så stort supportsystem bakom mig.

3. Min styrka. Jag blev välsignad med en inre styrka som får mig att gå igenom helvetet flera gånger om, men ändå kommer jag alltid ut starkare på andra sidan.

Likes

Comments

Dag 11: Skriv något du alltid tänker ”Tänk om…” åt.

Jag försöker låta bli att tänka så, för jag tror att allt händer av en anledning. Istället försöker jag tänka ”Tänk om…” i positiv bemärkelse. ”Tänk om” jag faktiskt vågar göra det där jag velat göra så länge. Vad kan konsekvenserna vara? Ja, antingen så blir det bra eller så blir inte bra och då gör man inte om det. Men jag försöker vara framåt och inte tänka bakåt.

Likes

Comments