Call me by your name and I'll call you by mine.

Bilderna är från Weheartit.com.

Jag såg i början av året en film på bio. Call me by your name. Inga och jag menar INGA ord är tillräckliga för att förklara filmen. Den slår 99% av alla filmer som finns. Luca Guadagnino som är regissör har verkligen fått fram allt, kemin man känner mellan skådespelarna och de fina budskapet filmen förmedlar. Jag vill rekommendera varenda människa att se call my by your name. Jag är besatt, farligt men underbart. Vill inte säga mer än så, se den eller missa något stort, erat beslut. Jag älskar den och överdriver inte ens när jag säger älskar.

Att bli kär i musik, bokstavligen.

Kan helt enkelt inte börja året bättre om inte första inlägget skulle handla om denna film.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IFALL någon hemlig beundrare skulle vilja köpa en julklapp till mig! ;) Kanske inte, men dessa tre saker står på min "Vill ha" lista, speciellt väskan. Vill någon gång i mitt liv ha en sån, ett långsiktigt mål. 

Annars är man ju ändå rätt aktiv här.. Har alldeles för mycket som händer för att jag ska hinna lägga tid på att skriva här. Dock kan jag tycka att det är lite kul att ibland lägga upp saker jag tänker på eller tycker, då jag alltid kan gå tillbaka och kolla på. Så till er som fortfarande besöker min blogg får jag säga tack till, även fast det inte händer så mycket. 

Likes

Comments

En favorit outfit, älskar också plaggen individuellt. Skorna har jag redan bloggat om, byxorna är 10/10 vill använda dom hela tiden. Jackan är wow, min mamma gamla så den finna tyvärr ingenstans att köpa längre. Luvan gör hela jackan! Känner inte ni också så ibland, när ni hittar plagg som man bara faller pladask för?

Nu kollar jag på så mycket bättre, brukar aldrig kolla på det faktiskt. Men i år är Uno med och dom som känner mig vet att jag gillar honom. Han verkar som en så himla härlig person, vill fika med honom och höra han berätta om livet, kärleken och allt där i mellan! Så ska kolla klart på det, sen en film för att tillsist sova. Natt på er alla.

Likes

Comments

FREDAG, JIPPI!!! Sitter nu och fixar mig men tog en paus. Tänkte kolla på en film innan jag forsätter, känner för att ta det väldigt lugnt idag, så himla längesen jag bara kunde varva ner. Ikväll ska jag nämligen in till stan för att äta middag, har bokat bord på Chandani. Ska bli både skojigt och gott. Sen får vi se vad som händer, kvällen bli iallafall tidig då jag öppnar imorgon! Nej nu väntar lite film och sen fortsätta göra mig klar. Ska bli kul att få klä upp sig, hinner inte med det nu mitt i allt jobb annars. So imma look bomb ass tonight! Ha en fantastiskt bra fredag och helg också för den delen!

Likes

Comments

Hello guys! Att det redan är onsdag är galet. Vet att man alltid säger detta men wow vad fort tiden går. Har haft fullt upp precis hela tiden, vilket har resulterat till att jag de senaste 3-4 veckorna har haft väldiga problem med min knän, IGEN. Önskar verkligen ingen människa den värken, som tyvärr är något jag kommer få leva med. Ibland är det hur lugnt som helst och ibland vill jag bara ligga i sängen och gråta. Men nu börja gå åt rätt håll, vilket är fantastiskt. Men sen idag, ja gissa vad jag händer då? Jo jag har fått tennisarmbåge. Kan tala om det är långt ifrån smärtfritt. Så ska nu vara ledig torsdag och fredag, behöver verkligen det. Ska även till sjukgymnasten och se om jag kan få någon mer hjälp med både knä och armbåge.

Idag när jag kom fick jag ett ryck och gjorde pizza, hur gott som helst och jag har ett lite "hack" till att få fram det lilla extra. Har bara tomatsås och ost som grund. Sen smular jag på feta ost och ruccola tillsist toppar jag allt med honung. MUMS!!! Om ni inte testat det måste ni veklingen göra det. Nu ska jag sova, puss.

Likes

Comments